Top 5 goede werkschoenen tussen de €50 en €100

Werkschoenen moeten je voeten beschermen tegen stoten en vallen en waren tot een paar jaar geleden altijd vrij eenvoudig. Van een afstand is duidelijk of iemand ze draagt ​​of niet. Dat tijdperk is allang voorbij. Werkschoenen zijn er tegenwoordig in veel strakke designs en staan ​​bekend als veiligheidssneakers. Hightech materialen zoals microvezel en textiel, het fijnste leer en nylon worden momenteel gebruikt. Heavy-duty stalen neuzen en stijve, onbuigzame beschermende stalen tussenzolen worden nu snel vervangen door composieten veiligheidsneuzen en een flexibele, perforatiebestendige Kevlar-tussenzool.

Verschillende werkschoenen voor verschillende werkzaamheden

Er zijn veel verschillende soorten werkschoenen, omdat werknemers en werkgevers verschillende eisen aan hun werkschoenen stellen. Er zijn verschillende soorten veiligheidsschoenen in veiligheidsschoenen, het beroep dat je uitoefent zal bepalend zijn voor het type veiligheidsschoen dat je moet kiezen. De meest voorkomende beveiligingsklassen zijn S1/S1P, S2 en S3.

Er zijn ook veel verschillende modellen werkschoenen, Hier onder staan de belangrijke in een lijst:

1 Hoge Sneaker Werkschoen Redbrick S3

De Redbrick Motion Comet S3 werkschoenen zijn voorzien van een stevige aluminium veiligheidsneus voor maximale bescherming van je tenen. De zool is beschermd met Kevlar, een flexibel, lichtgewicht en duurzaam materiaal. De buitenzool is van EVA/rubber en biedt voldoende grip met de SRC-normering. Ook is de zool hittebestendig tot 300 graden Celsius, dit houdt contactwarmte in tot wel 60 seconden.

2 Comfortabele Sportieve Albatros Werkschoenen Metaalvrij S3 Lichtgewicht

De werkschoen is zwart met grijze accenten. Zakelijke werkschoenen bieden uitstekend loopcomfort en zijn dankzij verschillende eigenschappen uitgerust volgens verschillende normen. De glasvezel neus en Kevlar veiligheidszool maken de schoen S3 geclassificeerd. Daarnaast is de loopzool ESD antistatisch en SRA antislip, waardoor je veel grip hebt.

3 Duurzame Lage Werkschoenen Sixton Capri S3 SRC ESD

De Sixton Capri werkschoen is een lage en lichte werkschoen. Deze S3 veiligheidsschoen is eenvoudig schoon te maken dankzij de water- en vuilafstotende volnerf lederen afwerking. Bij maat 42 weegt deze veiligheidsschoen slechts 580 gram. Dit komt door de composiet neus en Kevlar veiligheidszool.

4 Flexibele & Sportieve Werkschoenen Albatros S1P Metaalvrij

De flexibele en sportieve werkschoenen van Albatros zijn S1P genormeerd en hebben een goed ademend vermogen. Dit komt door het bovenste gedeelte van de Safety Knit. Dit is een zeer flexibel textiel met een zeer goede pasvorm, waardoor de schoen als een sok om je voet zit. Ademende inlegzool met Comfit Air-voetbed zorgt voor uitstekende demping.

5 Grisport 70070 S2 SRC Lage veiligheidsschoenen

Deze Grisport veiligheidsschoen voldoet aan de S2 veiligheidsnorm. De schoen heeft een stalen neus, die water- en stofdicht is. Doordat de stalen neus geperforeerd is, ademen de werkschoenen veel beter. De laag uitgesneden werkschoen heeft geen veiligheidszolen of krasbescherming, maar is hierdoor een lichtere en flexibelere werkschoen.