De 5 beste werklaarzen met bontvoering

Vind je het lastig om een goede werklaars te vinden met bontvoering. Wij hebben onze 5 best verkochte werklaarzen op een rijtje gezet:

  • Grisport 72401L werklaars met bontvoering
  • Goedkope basis werklaarzen S3
  • Jallatte Jalartic Sas S3
  • Sixton Ranch 06
  • Sixton Moena
  1. Grisport 72401L werklaars met bontvoering

De beste werklaarzen met bontvoering is de Grisport 72401L. De werklaars is beschikbaar in een mooie basiskleur zwart. De Grisport 72401L heeft een extra bont voering, dit zorgt voor extra comfort. De Grisport heeft een normering S3 en heeft stalen veiligheidsneus en veiligheidszool. Op het moment dat u op uw knieën werkt, beschermd de overneus en zorgt dat de schoen niet kapot gaat. De laarzen zijn vooral bestemd voor koude omgevingen. De werklaars is vooral geschikt onder andere voor in het magazijn, bouw en transport en beschikbaar in de maten 39 tot en met 47. De laars is ook zonder bontvoering te bestellen.

  1. Goedkope basis werklaarzen S3

De Goedkope basis werklaarzen S3 zijn onze eigen werklaarzen en daarom kunnen wij het voor een voordelige prijs aanbieden. Ook deze werklaars voldoet aan een S3 veiligheidsklasse en voorzien van stalen veiligheidsneus. De werklaars is gemaakt van leer en aan de binnenkant van bont. Ook heeft de laars een antislip en is schokdempend. De laars is niet geschikt voor zware werkzaamheden.

  1. Jallatte Jalartic Sas S3

De bruine werklaars Jallatta Jalartic heeft een acryl bont voering. Door de bontvoering zijn de laarzen erg geschikt voor koude omgevingen. De werklaarzen zijn gemakkelijk uit en aan te trekken, want de laars is voorzien van een handige treklus. De laarzen zijn geschikt voor in de voedselindustrie, de metaalindustrie, agrarische sector en de transport industrie.

  1. Sixton Ranch 06

De werklaarzen zijn waterdicht. De buitenzijde is gemaakt van leer en de binnenvoering van wol. De werklaarzen zijn beschikbaar voor een koude en natte omgeving. De veiligheidsklasse van de sixton ranch is S3 normering. De veiligheidsneus is voorzien van composiet.

  1. Sixton Moena 

De SiXton Moena laarzen zijn extra warm. Ze hebben namelijk een voering van schapenwol. De warmte komt voort uit de dual insulation inlegzool en zorgt voor extra isolatie. De werklaarzen hebben een S3 Normering en hebben een veiligheidsneus en een kevlar tussenzool.  Zijn te verkrijgen in de maten 37 tot en met 47.

Bekijk hier alle werkschoenen en kleding van WerkschoenenWinkel.NL