Hoe vind je de juiste werkjas?

Wanneer je veel buiten aan het werk bent kan een goede werkjas niet ontbreken in de garderobe. Je draagt hem elke dag en zeker in de winter is het belangrijk dat je een goede werkjas kunt dragen om het lichaam warm te houden. Het is dus erg belangrijk dat de werkjas goed past bij de werk en weersomstandigheden.

Soorten werkjassen

Tijdens het kiezen van de juiste werkjas zul je merken dat er veel verschillende opties zijn. Zo zijn er bijvoorbeeld winterjassen. Deze jassen zijn ontworpen om goede bescherming tegen de kou, wind en regen te bieden. Wanneer de armen nog goed moeten kunnen bewegen bij het dragen van een winterjas kan bijvoorbeeld een bodywarmer een goede optie zijn. De armen blijven zo vrij om te bewegen, terwijl het lichaam nog goed warm gehouden wordt.

Wil je specifiek een winddichte werkjas, dan zou een softshell jas een goede keuze zijn. Deze jassen isoleren goed, maar zijn niet compleet waterdicht. Ook kan bij het keizen van de juiste werkjas rekening worden gehouden met de veiligheid. Zo kan het erg belangrijk zijn dat de werkjas reflecterend is, zodat deze goed op kan vallen.

Tot slot is het natuurlijk ook belangrijk om na te denken over wat jij zelf belangrijk vind bij het dragen van de werkjas. Bijvoorbeeld wat een mooie kleur is voor de werkjas of hoeveel zakken de werkjas nodig heeft.

Samengevat, de belangrijke factoren die meetellen bij het kiezen van een werkjas

  1. Wat zijn de werkzaamheden
  2. Wat is de werkomgeving
  3. Zijn er speciale eisen, voor bijvorbeeld de veiligheid
  4. Wat zijn de persoonlijke wensen

Ons assortiment werkjassen

Wij beschikken over een breed assortiment werkjassen. Zo kunt u bij ons kiezen uit Werkjacks, Softshells, Winterjassen, Doorwerkjassen, Pilotenjassen, Fleece Jassen, Stofjassen & Regenjassen. Bekijk hier ons gehele assortiment werkjassen.