Nieuwe Safety Jogger werkschoenen in assortiment

Door de jaren heen heeft Safety Jogger deze geweldige prijs- kwaliteitsverhouding goed weten vast te houden. Hierdoor verkopen zij jaarlijks ruim 30 miljoen paar werkschoenen. Het bewijs dat kwaliteit niet altijd duur hoeft te zijn. Of het nu gaat om volwaardige werkschoenen voor de zwaarste klus, of werkschoenen voor lichtere werkzaamheden, Safety Jogger heeft hier de passende werkschoen voor.

Safety Jogger Flow Mid 

Deze werkschoen combineert stijl, veiligheid en comfort. Dankzij de S3 veiligheidsnorm van deze werkschoenen, stoten deze water en vuil af. Het bovenwerk is gemaakt van nubuckler met een composiet neus. Airblaze technologie verbetert het ademend vermogen, zodat je voeten droog en comfortabel blijven tijdens het werkt. Een voering van 3D mesh en een uitneembare binnenzool van schuim houden je voeten de hele dag fris en fit.

Met de SRC zool krijg je betere beensteun en stabiliteit, minder kans op uitglijden tijdens het werken. Een composiet veiligheidsneus en Kevlar tussenzool zorgen voor optimale bescherming tegen de zwaarste werkomstandigheden. De werkschoenen zijn metaalvrij zodat je veilig door beldeuren kunt zonder eruit te vallen. Een composiet neus en Kevlar tussenzool bieden optimale bescherming tegen zware werkomstandigheden.  

Voordelen

 1. Comfortabel
 2. Inlegzool met dempende werking
 3. Makkelijk schoon te maken
 4. Antiperforatiezool van kevlar
 5. Sterk antislip

Materialen & specificaties

 • S3 Veiligheidsklasse
 • PU/PU loopzool
 • Mesh voering
 • Composieten veiligheidsneus
 • SRC, ESD

Safety Jogger Cador laag

Dit is de Safety Jogger Cador Low Grey S1P ESD veiligheidsschoen. Deze veiligheidsschoen heeft een S1P-standaard, met een veilige neus en veilige zool. Het bovenwerk is vlek- en waterafstotend. Het bovenwerk is gemaakt van ademend mesh. De ademende eigenschap van deze schoenen is te danken aan de Airblaze technologie die de schoenen hebben. 

De PU/PU-loopzool maakt de schoen slijtvast, antislip en schokabsorberend. De zool is ook bestand tegen olie en zuren. De SRC antislipzool vermindert het risico op uitglijden op de werkvloer. De SRC-antislipzool van de schoen doorstaat de SRA- en SRB-sliptests. Statische elektriciteit die je op het werk kunt ophopen, wordt via deze werkschoenen gemakkelijk afgevoerd. Dit wordt aangegeven door de ESD-norm van schoeisel.

Voordelen

 1. S3, SRC, ESD
 2. Duurzaam
 3. Stalen veiligheidszool
 4. Ademend
 5. Comfortabel

Materialen & specificaties

 • PU loopzool
 • Nubuck leder
 • Mesh voering
 • Stalen neus

Safety jogger Cador laag S3

Het merk Safety Jogger heeft nieuwe veiligheidsschoenen genaamd Cador S3. Deze werkschoenen beschermen je voeten optimaal. Dit betekent ook dat de schoenen waterafstotend en vlekbestendig zijn. De stalen tussenzool en stalen neus van de werkschoen verhogen de veiligheid en verminderen het risico dat voorwerpen de werkschoen binnendringen.

De PU/PU-loopzool van de schoen combineert slijtvastheid, antislip en schokabsorptie. De zool is ook uitstekend in oliebestendigheid en zuurbestendigheid. De zool maakt gebruik van de SRC-standaard, de hoogste standaard voor antislip. Deze goede antislipzolen verminderen het risico op uitglijdingen op het werk. De schoenen hebben ook een uitneembare zool met Airblaze-technologie, waardoor de schoenen goed kunnen ademen en je voeten de hele dag fris blijven.

Voordelen

 1. S3, SRC, ESD
 2. Duurzaam
 3. Stalen veiligheidszool
 4. Ademend
 5. Comfortabel
 6. Metaalvrij

Materialen & specificaties

 • PU loopzool
 • Nubuck leder
 • Mesh voering
 • Stalen neus

Safety Jogger Cador Mid

Deze veiligheidsschoenen zijn gemaakt van leer, deze zijn vuil- en waterafstotend. Safety Jogger Cador veiligheidsschoenen combineren stijl, veiligheid en comfort. Comfort komt door de TLS sluiting, wat staat voor Twist Lock System. Deze TLS-sluitingen (BOA) maken het snel aan- en uittrekken van de werkschoen met één hand mogelijk.

Een stalen neus en tussenzool, ESD-eigenschappen en een SRC antislipzool zorgen voor optimale bescherming tegen gevaren op de werkvloer. De uitneembare binnenzool is gemaakt van schuim met Airblaze-technologie om je voeten de hele dag fris te houden. Het gebruik van SRC-zolen verbetert de grip en stabiliteit van de voet en vermindert bovendien het risico op uitglijden tijdens het werk. Bij werkschoenen met ESD-eigenschappen hebben de werkschoenen het vermogen om statische elektriciteit te geleiden. Een stalen tussenzool beschermt tegen scherpe voorwerpen zoals schroeven, spijkers en glas. De voeten worden dus optimaal beschermt.

Voordelen

 1. S3, SRC, ESD
 2. Duurzaam
 3. Stalen veiligheidszool
 4. Ademend
 5. Comfortabel

Materialen & specificaties

 • PU loopzool
 • Nubuck leder
 • Mesh voering
 • Stalen neus

Safety Jogger Cador Mid S3

De Safety Jogger Cador S3 is een half hoge werkschoen. Door de Airblaze technologie in de schoenen zijn de schoenen zeer goed ademend. Deze schoen biedt optimaal comfort door je voeten droog en comfortabel te houden gedurende de werkdag. De werkschoen heeft een stalen tussenzool die voorkomt dat scherpe voorwerpen de buitenzool binnen kunnen dringen. De schoen heeft ook een stalen neus.

Dankzij de 3D mesh voering zijn de schoenen damp doorlatend om je voeten de hele dag fris te houden. ESD-normen voor werkschoenen zorgen ervoor dat schoenen elektrische ladingen kunnen afvoeren. Geaccumuleerde statische elektriciteit kan door de schoenen worden afgevoerd. De schoenen hebben een PU/PU-loopzool voor slijtvastheid, antislip en schokabsorptie.

Voordelen

 1. S3, SRC, ESD
 2. Duurzaam
 3. Stalen veiligheidszool
 4. Ademend
 5. Comfortabel

Materialen & specificaties

 • PU loopzool
 • Nubuck leder
 • Mesh voering
 • Stalen neus

Zit hier niet de juiste werkschoen tussen die past bij jou en jouw werkzaamheden? Maar wil je wel graag werkschoenen van Safety Jogger? Bekijk dan hier ons assortiment werkschoenen van Safety Jogger