Top 10 heren werklaarzen trends van 2019

Nummer 1 werklaarzen

Vaak onderschatten mensen hoe hip werklaarzen kunnen zijn. Veiligheidslaarzen moeten functioneel zijn, ze moeten comfortabel zitten, stevigheid en steun bieden en moet voldoen aan alle veiligheidseisen. Hieronder kunt u de top 10 werklaarzen bekijken.

1.       Grisport 72401L heren werklaars met bontvoering

Deze mooie werklaars staat niet voor niets op nummer 1. Deze werklaars is erg functioneel en heeft als veiligheidsnorm de s3. Wat deze werklaarzen zo speciaal maakt is de bontvoering die uw voeten lekker warm houdt. Zeker als u in buiten in de kou aan het werk bent. Als de laars plotseling in aanraking komt met water,  is het geen probleem aangezien de werklaars waterdicht gevoerd is. De maten zijn van 39 t/m 47.

Nummer 1 werklaarzen

2.       Grisport 72401L heren werklaars

Deze werklaars is het broertje van de bovenstaande variant en heeft dezelfde kwaliteit. Het verschil is dat de veiligheidslaars geen bontvoering heeft en is gevoerd met Sympatex. De Grisport 72401L werklaars staat bekend om de stevigheid en comfortabelheid.  De werklaarzen zijn ideaal voor bouwvakkers of mensen die in een vergelijkbare sector werken, uw voeten worden beschermd door de veiligheidszool en -neus. U hoeft zich dus geen zorgen te maken dat er iets valt op uw schoen.

 

3.       Sixton montana bruin 22

Deze veiligheidslaars is gevoerd met nubuck leder en 3d thermo. Als een werklaars gevoerd is met thermo, geeft dit dezelfde resultaat als een thermo ondergoed wat u tijdens koude dagen draagt. Veel mensen vallen voor de kleur van de laarzen, het geeft en casual en stoere look. De maten zijn verkrijgbaar van 38 t/m 48 en daarmee geschikt voor dames en heren.

Montana werklaarzen

4.       Sixton moena werklaarzen

Deze werklaars heeft een heel mooi uiterlijk met een riem om de werklaars heen. De Sixton Moena ziet er natuurlijk lekker warm uit vanwege de bontvoering, u zou bijna niet denken dat dit een werklaars is. Toch voldoet deze laars aan de S3 veiligheidsnorm en is de zool antislip. De werklaars heeft een dubbele inlegzool, wat zorgt voor gemak. De werklaars brengt vele voordelen met zich mee, maar de prijs is zeker betaalbaar.  De maten zijn verkrijgbaar van 37 t/m 47 en daarmee ook geschikt voor mensen met kleine voeten.

5.       Jallatte jalaska sas s3

De veiligheidslaars is gemaakt van rundleder en heeft handige treklussen. Als er water op uw werklaarzen valt, dient u zich geen zorgen te maken aangezien de laars waterafstotend zijn. De laarzen zien en stijlvol, maar stoer uit en zijn geschikt voor zowel mannen als vrouwen. Vanwege de stalen neus en veiligheidszool is de werklaars S3 gekeurd.

Jalatte werklaarzen

6.       Dunlop thermolaars

Als u in een agrarische sector werkt, is deze werklaars de beste keuze. De Dunlop thermolaars ziet eruit als een normale regenlaars, maar niets is minder waar. De purofort zool biedt een extra antislip en is makkelijk te reinigen. Deze werklaars is verkrijgbaar in groen kleur en de maten zijn van 39 t/m 47. Het beste van deze laars is dat het van thermo gemaakt is, het zit echt heel lekker als u in de kou moet werken.

7.       Dunlop c462933 s5 werklaars

De veiligheidslaars heeft een stalen veiligheidszool. De Dunlop C462933 zit zeer comfortabel, flexibel en is lekker soepel te dragen. De werklaars valt onder veiligheidsklasse s5 wat zeer uitstekend is. Het wordt veel gebruikt bij agrarische, voedsel en in bouwindustrie. De maten zijn verkrijgbaar van 37 t/m 48.

8.       Goedkope basis heren werklaars s3

Als u een goedkope werklaars nodig hebt, is dit de beste keuze. Een werkschoen van een goede kwaliteit en ook zeer goedkoop komt bijna nooit voor. Daarnaast zitten de werklaarzen comfortabele en heeft u zeker geen last van zere voeten. Deze werklaars is zeer geschikt voor vele werkomgevingen.

Goedkope werklaars

9.       Safety jogger poseidon werklaars

Uniek is deze witte werklaars, iets wat niet vaak voorkomt. Deze werklaars is uniseks dus kan het door zowel mannen als vrouwen gedragen worden. Als u werkt in een industrie of ergens schoonmaakt is dit de juiste werklaars voor u. De werklaars is waterdicht dus u dient geen zorgen te maken over natte voeten. De maten zijn verkrijgbaar van 36 t/m 47.

 

10.   Pvc-kuitlaarzen Dunlop heren

Dit is de goedkoopste vorm van een werklaars. Deze werklaars voldoet alleen niet aan de S- veiligheidsnormen. De laars is wel antislip en waterdicht en daarmee zeer geschikt voor werk in de agrarische sector. De werklaars is groen van kleur. De maten lopen van 39 t/m 47.

Dunlop werklaars