Top 10 sportieve werkschoenen sneakers

Als mensen aan werkschoenen denken, denken ze vaak aan saaie hoge schoenen die totaal niet hip of in de mode zijn. Bij werkschoenenwinkel.nl denken wij daar anders over. Wij denken niet alleen aan veiligheid en bescherming, maar ook aan fashion. Onze schoenen zijn namelijk niet alleen functioneel. Ze geven je outfit net de finishing touch. Ook worden deze schoenen wel genoemd:

  • Sneaker veiligheidsschoenen
  • Sportieve werkschoenen
  • S3 Sneakers

In minder formele werkomgevingen worden dit type schoenen het meest gedragen.

Bij welke beroepen passen sportieve werkschoenen?

Werkt u in een winkel, magazijn, transport of in de bouw? Dan kunnen sportieve werkschoenen wel iets voor u zijn. Sneaker werkschoenen worden vaak gebruikt in de volgende functies:

  • Magazijnmedewerker (ivm veel lopen)
  • Horecamedewerker
  • Transportmedewerker
  • Assemblagemedewerker

Het ziet er wel een stuk leuker uit om een hippe schoen aan uw voet te hebben in plaats van zo een saai donkergekleurde zonder ook enige vorm. Met de sportieve werkschoen sneakers kunt u het zo gek maken als u zelf wilt. Wilt u heel veel kleur? Of toch iets subtieler? U kunt het allemaal bekijken op de website. Het is uw feestje. Bekijk nu de top 10 sportieve werkschoen sneakers met een S3 normering.

Nummer 10: De werkschoen No Risk surfer

De sportieve S1P werkschoen No Risk Surfer is een opvallend exemplaar. Speciaal voor de mensen die net iets extra’s willen met hun schoenen. Met deze schiet je er zeker uit tijdens het werk. De No Risk Surfer werkschoen is geschikt voor onder meer magazijn, winkel en transport.

werkschoenen sneakers

Nummer 9: De Bata Bickz 733 Zwart werkschoenen

De sportieve, ademende werkschoenen Bata Bickz 733 zijn een schitterende safetysneaker. Met een simpel model en opvallende veter. Deze schoenen zijn wat subtieler dan de vorige, maar hebben zijn eigen unieke aspecten.  De loopzool is gemaakt van rubber en is hierdoor schokabsorberend, antislip en flexibel. Tevens zit er een kleine hak aanzet in de zool zodat deze extra veilig is op een trap en ladder.

Nummer 8: De Puma 63.060 Stepper WNS Mid

Deze dames werkschoenen Puma 63.060 zien er sportief en tegelijk robuust uit en dat zijn ze ook. Stoere werkschoenen met een vrouwelijke touch. De werkschoenen hebben het uiterlijk van een sneaker en lijken op het eerste gezicht totaal niet op werkschoenen. Dankzij de S3 normering zijn de Dames Veiligheidsschoenen Puma Stepper Mid zijn de schoenen allround inzetbaar. Deze veiligheidsschoenen zijn waterafstotend, hebben een stalen veiligheidsneus en een kevlar veiligheidszool. De loopzool is van rubber en heeft de SRC antislip normering. Tevens is de zool HRO genormeerd waardoor deze tegen een contacthitte van 300 graden kan.

Nummer 7: De Diadora D-Jump Black Coffee Low S3

Diadora staat bekend van het maken van werkschoenen die op sneakers lijken. Het is gewoon een soort sneaker werkschoen lijn. En daarom staan de Diadora D-Jump Black Coffee low op nummer 7. Dit is een bekende werkschoen onder de mannen, omdat hij niet alleen tijdens het werken wordt gebruikt, maar ook gewoon voor alledaagse bezigheden.

Nummer 6: De Redbrick Onyx

Deze sportieve Safety Sneaker van Redbrick heeft dankzij de composiet veiligheidsneus en kevlar veiligheidszool een S3 normering. Deze veiligheidsschoenen zijn antistatisch, vuil- en waterafstotend en dankzij de cambrelle voering wordt transpiratie zo snel mogelijk afgevoerd. Verder heeft de schoen een simpel maar stoer uiterlijk.

Nummer 5: De Bware Miami werkschoenen

De Bware Miami wekschoenen hebben een hoog model en zijn soort gelijk aan de vorige schoenen. De bijzonder comfortabele binnenzool zorgt ervoor dat uw voeten de dag goed door komen, ook als u veel moeten lopen en/of staan. De S3 composiet veiligheidsneus en de kevlar veiligheidszool beschermen uw voeten, terwijl de PU/PU loopzool die onder de SRC anti slip normering valt en ook schok dempend en anti statisch is, ervoor zorgt dat u niet uitglijdt. De schoen heeft veel eigenschappen.

Nummer 4: De 2 Work 4 Olivia S3

Deze werkschoenen zijn super simpel en hoog. Ze zijn helemaal zwart en hebben gele details. Verder hebben de schoenen vele normen en is hij super fashionable voor tijdens het werk en ook als je niet op werk bent. Deze dames werkschoen is geschikt voor onder andere werk in de constructie, metaal en transport.

Nummer 3: De Safety Jogger Isis

Met zijn sportieve uiterlijk en goede vochtafvoer is dit de werkschoen voor dames.De Lady Line van Safety Jogger heeft de nieuwste werkschoenen voor dames. Het hoge model binnen deze serie is de Safety Jogger Isis. Met deze lijn veiligheidsschoenen springen wij in op de stijgende behoefte aan veilige schoenen voor dames.

Nummer 2: De Dameswerkschoenen Safetyjogger Rihanna

De Rihanna dames werkschoenen is een hele hippe en sportieve werkschoen in laag model. Een veiligheidsschoen waarmee u gezien mag worden. Qua uiterlijk valt het niet op dat het om een veiligheidsschoen gaat. De meeste mensen gaan op deze schoen af vanwege de naam. De schoen is vernoemd naar de zangeres Rihanna.

Nummer1: De Puma 642710 sportieve werkschoenen

Deze werkschoenen van Puma zijn gemaakt suéde en lijken op alledaagse sneakers. De schoenen zijn speciaal voor dames en zijn super simpel, maar toch uniek met de vel gele accenten. Verder zijn de schoenen niet alleen modieus. Ze hebben heel normeringen en je voeten zijn sowieso beschermd.

Dus wilt u ook zo trendy en fashionable naar werk gaan? Bestel dan uw schoenen hier bij ons op www.werkschoenenwinkel.nl