Top 5 werkschoenen voor in de zorg

Ook in de zorg is het vaak wenselijk om goede zorg-werkschoenen te dragen. Het is hierbij belangrijk dat de schoenen hygiënisch zijn. Immers, de ruimtes waar u komt dienen ook hygiënisch en schoon te zijn. De werkschoenen die u in deze categorie vindt zijn allemaal hygiënisch, wasbaar, hebben een zelfreinigend loopvlak, hebben een hygiënische, uitneembare inlegzool en zijn gemaakt van Lorica, een antibacterieel kunststof dat gemakkelijk schoon te maken is.

 

 

 

 

 

 

 

 

1: Sixton Venezia S2

De Sixton Venezia is een witte instapper met witte anti-slip en no marking zool van PU/PU. Dit houdt in dat de schoen geen strepen achterlaat op de vloer. De bovenzijde van de schoen is gemaakt van Lorica, een mix van polyurethaan en polyester in combinatie met katoenvezel. Dit is een waterdichte combinatie die toch ademt. Let hierbij op dat enkel de bovenzijde waterdicht is, de rest van de schoen is waterafstotend. In de schoen zit een anti bacteriële, absorberende FUSSTATIC inlegzool en heeft een TEKLIFE voering, welke ook antibacterieel is en daarnaast duurzaam en slijtvast. De Sixton Venezia werkschoenen zijn wasbaar en hebben een composiet neus. Wordt onder andere gebruik in de gezondheidszorg, voedselindustrie en magazijn. Klik hier om te bestellen.

 

 

 

 

 

 

  1. Emma Vera

Witte instappers zonder overneus | Emma Metric De werkschoenen Emma Metric zijn de instappers uit de serie van de Corona (hoog model) en Cas (laag model). Ook de Emma Metric heeft geen overneus en is S2 genormeerd. Deze instappers werkschoenen zijn volledig af- en uitwasbaar. Deze witte werkschoenen zijn gemaakt van vuil- en waterafstotend microfiber en hebben een ademende en antibacteriële voering. De twee componenten PU loopzool is speciaal ontwikkeld voor gladde (ESD) vloeren die je vaak ziet in hightech cleanroom omgevingen. De Metric heeft namelijk ook de ESD normering. Naast cleanrooms kan de Emma Metric goed worden ingezet in de voedselindustrie, net als Cas en Corona. De Stalen neus zorgt voor een goede bescherming van uw tenen en geeft deze veiligheidsschoenen de S2 normering. Witte instappers vanaf maat 35 en met breedtemaat De Emma Metric is beschikbaar vanaf maat 35, zodat ook dames met kleine voeten kunnen genieten van deze veiligheidsschoenen. In de breedtemaat XD zijn de schoenen beschikbaar vanaf maat 37. De Metric beschikt over een prettige hielpolstering die goed om uw benen sluit. Doordat de schoenen uitwasbaar zijn, zijn ze ideaal voor werkomgevingen waar hoge hygiëne wordt vereist. Klik hier om te bestellen. 

 

 

 

 

 

 

 

 

  1. Sixton Bergamo S2 

De Sixton Bergamo is een mooie witte S2 veiligheidsschoen met een composiet neus. De schoen is gemaakt van Lorica, een nep leer dat waterafstotend en, anders dan plastic, ademend is. De voering is gemaakt van TEKLIFE, wat een antibacteriële werking heeft en slijtvast is. Daarnaast is er nog een extra DUAL MICRO hielvoering die ervoor zorgt dat de binnenvoering ook bij de hiel niet gaat slijten. De inlegzool maakt van de binnenkant een hygiënisch antibacterieel geheel omdat het gemaakt is van FUSSTATIC, wat ook nog eens antistatisch en absorberend is. Geschikt voor onder andere magazijn, horeca en transport. Klik hier om te bestellen. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  1. MTS FOOD S2 / Blauw

Bent u op zoek naar een opvallende instapper met veiligheidsneus? Dan is de Mts food blauw de ideale werkschoen. Dankzij de SRC antislip loopzool heeft u ook op gladde ondergronden voldoende grip. Daarnaast is de loopzool anti statisch, schokdempend en olie- en brandstof resistent. De Mts food blauw is een S2 veiligheidsschoen met composiet veiligheidsneus en is wasbaar tot 60 graden Celsius. De werkschoen is geheel metaalvrij en gaat dus niet af bij detectiepoortjes. De Mts food blauw S2 instapper is leverbaar in de maten 35 tot en met 48 en is geschikt voor onder meer horeca en zorg. Klik hier om te bestellen.

 

 

 

 

 

 

  1. EMMA VENUS S2

Ervaar het gemak van een S2 instap werkschoen. Even snel uw werkschoenen aan en uit? Dat wordt een koud kunstje met de Emma Venus werkschoen instapper. Deze veiligheidsschoen heeft een stalen neus en de bovenzijde is gemaakt van zwart volnerf leder. De inlegzool is dankzij de eigenschappen anti-bacteriologisch, uitwasbaar, vochtabsorberend en ademend zeer hygiënisch. De 2 densiteiten PU zool is schokdempend, antistatisch en antislip. De Emma Venus veiligheidsschoen instapper heeft een leder binnenzool, welke zorgt voor een gevoel van comfort. De Emma Venus werkschoen is geschikt voor mensen met brede voeten, omdat deze in een normale breedtemaat is te bestellen, maar ook als extra brede veiligheidsschoen. Wanneer u bijvoorbeeld maat 42 besteld, heeft deze instapper dan de breedte die bij maat 43 hoort. Geschikt voor onder meer metaal, horeca en voedselindustrie. Klik hier om te bestellen.