Top 3 waterafstotende werkschoenen voor deze regenachtige winter

Werk je vaak buiten of in vochtige omgevingen? Dan zijn waterdichte of waterafstotende werkschoenen je beste vriend. Want niets is vervelender dan natte voeten op het werk. Maar wat is het verschil tussen waterdichte werkschoenen en waterafstotende werkschoenen? Waterafstotend betekent dat waterspatten, zoals regen, minimaal 60 minuten niet in uw werkschoenen sijpelen. Dit is erg handig in veel verschillende branches waar je soms in natte omstandigheden werkt. Daarom zijn waterafstotende werkschoenen voor de meeste werk activiteiten meer dan voldoende. Waterdichte werkschoenen heb je pas echt nodig als je regelmatig langdurig in een stortbui staat of de hele dag op natte ondergronden werkt.

Wat voor normeringen met waterafstotende werkschoenen zijn er?

Werkschoenen zijn er in verschillende normeringen beschikbaar dus zo ook waterafstotende werkschoenen. Wij hebben waterafstotende werkschoenen in de volgende normeringen:  

  • Onbeveiligd
  • S2
  • S3

Wij bieden ook waterdichte werkschoenen aan voor als waterafstotend niet genoeg is voor jouw werkzaamheden. Die hebben wij in de volgende normeringen:

  • S1P
  • S3

1 Hoge Duurzame Werkschoenen Emma Amazone S3 SRC

Zwarte Emma Amazone S3 SRC werkschoenen met stevige PU/PU loopzool met veel grip (SRC genormeerd). De grip is mede te danken aan de GripForce EasyTwist. Deze technologie geeft je grip in elke situatie en verkleint bovendien de kans op blessures. De buitenzool vangt schokken op en door de pasvorm zijn het zeer comfortabele werkschoenen.

2 Hoge Multifunctionele Werkschoen Sixton Adamello S3 SRC

De antistatische PU/PU-loopzool is transparant en laat geen strepen achter op de vloer. Daarnaast is de buitenzool schokabsorberend en heeft de hoogste grip- en slipweerstand (SRC). Anatomische binnenzool zorgt voor een zeer comfortabele pasvorm. Wat ook het comfort verhoogt, is de stabiele actieve ondersteuning die in de hiel is ingebouwd.

3 Lage Allround Werkschoen Grisport S3 SRC

De Grisport lage werkschoen is een veelzijdige werkschoen die voldoet aan de S3 normering. De veelzijdige werkschoen is voorzien van een ademende stalen neus, een stalen veiligheidszool en is water- en stofbestendig. Het bovenwerk is gemaakt van zwart nubuckleer, gecombineerd met gele accenten, wat de veiligheidsschoen een stoere uitstraling geeft.