Top 3 werkschoenen om 2023 goed in te gaan

goede werkschoenen 2023

Afhankelijk van het bedrijf waar je werkt, helpt het om een ​​goed paar werkschoenen te hebben. De reden waarom deze schoenen voor sommige bedrijfstakken noodzakelijk zijn, hangt af van de taak. Maar als je op zoek bent naar een goed paar werkschoenen, dan kom je er al snel achter dat er veel soorten werkschoenen op de markt zijn. En je wilt goede werkschoenen, omdat je ze de hele dag draagt.

Wat voor verschillende normeringen werkschoenen zijn er? 

Afhankelijk van het soort werk en de mate van gevaar moet het type veiligheidsschoen worden bepaald. Hiervoor zijn verschillende standaarden ontwikkeld. De normen schrijven onder meer voor tegen welke druk de schoen bestand moet zijn. Er zijn ook normen voor met of zonder gesloten hiel, hitte- en kou bestendigheid, antistatisch en waterbestendigheid.

De normeringen zijn als volgt: 

  • SB
  • Onbeveiligd
  • S1
  • S1P
  • S2
  • S3

1 Steel Blue Parkes Hoge S3 Werkschoen Zipper (Top werkschoen)

Aan de zijkant zit een handige rits (met klittenband) waardoor hij erg makkelijk in gebruik is. Dit bovenwerk heeft een TPU-loopzool voor extra duurzaamheid. Deze zool is bestand tegen de meest voorkomende oliën en chemicaliën. Daarnaast is de zool hittebestendig tot 130°C. De zool heeft een SRC antislip profiel, wat slijtvast is.

2 Hoge Ademende Werkschoen Albatros S3 Waterdicht

Albatros werkschoenen voldoen aan de S3 normering en zijn volledig waterdicht. Voorzien van zeer goed textiel met een zeer goede pasvorm, waardoor de schoen als een sok om je voet zit. Werkschoenen in sportieve stijl met stevige demping op de buitenzool geven energie terug aan de gebruiker tijdens het lopen.

3 Hoge Uniform Werkschoenen Blackstone 620 Bruin S3

De Blackstone 620 Black S3 werklaarzen zijn stof- en waterbestendig dankzij een bovenwerk van volnerf leer. De binnen voering van de werklaarzen is ook van leer en biedt uitstekend comfort, met een gedempte zool. Veiligheidsschoenen met PU/PU loopzool, voor goede ondersteuning en demping. De zool is oliebestendig.