Top 4 budget werkjassen onder de €80

werkjas onder de €80

Er zijn verschillende belangrijke factoren waarmee u rekening moet houden bij het kiezen van de juiste werkjas. Het is belangrijk om op deze onderdelen te letten bij het kopen van een nieuwe werkjas. In deze blog laat ik je graag kennismaken met de top 4 werkjassen onder de 80 euro.

Heb ik zichtbaarheid nodig tijdens mijn werkzaamheden?

Zichtbaarheid van werkjassen is van groot belang voor de veiligheid van werknemers in bepaalde beroepen. Denk bijvoorbeeld aan werken op een bouwplaats, of werkzaamheden langs de weg of in een fabriek. Een goed reflecterend werkjack draagt ​​bij aan de veiligheid en zichtbaarheid van werknemers in deze situaties.

Wat zijn de verwachtingen van een goede werkjas onder de €80:

  • Hoog draagcomfort 
  • Fijne pasvorm
  • Goede isolerende werking
  • Goede prijs-kwaliteitsverhouding

1 Softshell Werkjas Workman Winddicht € 74,15

Deze Workman Softshell werkjas is winddicht, waterdicht en zeer goed ademend. Allemaal omdat de jas is gemaakt van 100% polyester met PU-coating. Wanneer je een jas draagt, heb je altijd een prettige tempratuur in de jas. Deze jassen zijn wasbaar tot 40 graden en geschikt voor de droger.

2 Werkjas Softshell met Capuchon RWS (geel) € 63,56

Het Softshell werkjack RWS (geel) is net zo comfortabel als het eruit ziet. Je kunt alle bewegingen zonder problemen doen omdat de stof dicht op het lichaam zit. Door het vermogen om te ademen, zult u zich niet verstikt of benauwd voelen. Bovendien zijn de softshelljassen water- en winddicht.

3 Terratrend Werkjas 4629 grijs/oranje € 64,34

Functioneel en warm, dat is de grijs/oranje business jas van Terratrend. Deze jas heeft een lage halslijn en is gewatteerd. Het overhemd heeft veel zakken, waaronder twee borstzakken. een zak met rits bovenop de linkerarm, twee zijzakken, een telefoonzak en twee binnenzakken. Hierdoor is het makkelijk om alles mee te nemen.

4 Tricorp Softshell Bicolor Naden € 73,90

De Tricorp Heren Softshell is een praktische softshelljas die in elk seizoen van het jaar gedragen kan worden. De jas beschermd je tegen harde wind en lagere temperaturen en ook is hij waterafstotend, maar de jas is ook goed te gebruiken wanneer het mooi weer is. De Tricorp softshelljas is erg comfortabel en licht van gewicht met daarbij een handige borstzak en 2 zijzakken.