Top 5 goede en warme werkbroeken voor deze koude tijd

goede en warme werkbroeken

Ongeacht de branche, ongeacht de omstandigheden en ongeacht de gebruikte materialen, de juiste werkbroeken is voor iedereen belangrijk. Vooral tijdens de wintermaanden. Werken in de kou is geen pretje en de kou brengt risico’s met zich mee. Onvoorbereid naar buiten gaan in de kou kan leiden tot: 

  • ziekte  
  • onderkoeling 
  • Pijn in gewrichten

Dit moet te allen tijde worden vermeden en kan worden gedaan met de juiste werkkleding in combinatie met de juiste schoenen en accessoires. Maar waar moet je aan denken bij het kopen voor werkkleding in de winter?

Kies voor thermobroeken onder je werkbroek

Het doel van thermische kleding is om bestaande lichaamswarmte vast te houden. Thermokleding is gemaakt van synthetische materialen of marinowol omdat deze materialen goed zijn om het lichaam warm te houden of af te koelen. Daarnaast hebben deze materialen een goede zweetopname. Hoe dikker de warmtevasthoudende kleding is, des te beter het lichaamswarmte vasthoudt. Daarentegen thermokleding dat dun is en strak zit is geschikt om transpiratievocht op te af te voeren.

1 Werkbroek Mascot 17079-311 Wit/Zwart

Mascot 17079-311 werkbroek is gemaakt van rekbare stof om je bewegingsvrijheid te geven. Deze stof is zeer licht en tegelijkertijd zeer duurzaam. Deze stof heeft ook een waterdichte functie bij lichte buien. Laag getailleerde werkbroek met voorgevormde tailleband. Hierdoor kan de broek goed meebewegen en ondersteuning bieden.

2 Werkbroek Mascot 17179-311 (Div. Kleuren)

De mascot 17179-311 is gemaakt van stretchstof. Werkbroeken zijn erg licht. Ook is er ventilatie bij de knie via een rits aan de zijkant van de voet. Hierdoor kan de opgehoopte warmte gemakkelijk ontsnappen. De werkbroek is bovendien waterdicht afgewerkt om lichte buien buiten te houden. Kniezakken gemaakt door Cordura zijn allemaal zeer sterk, duurzaam en sterk materiaal.

3 Comfortabele Stretch Werkbroeken Workman Zwart

Workman stretch werkbroek (zwart) combineert goede veiligheid met veel comfort. Ze zijn ook licht van gewicht met handige reflecterende oppervlakken, zodat je ook in donkere omstandigheden kunt zien. De werkbroeken zijn gemaakt van 47% katoen, 31% polyester en 22% Coolmax. Door de combinatie van Cordura Stretch materiaal is deze broek zeer elastisch, stevig en zeer comfortabel.

4 Robuuste Werkbroeken Snickers (DIV. KLEUREN)

Snickers warme werkbroeken zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en zijn bedoeld voor veeleisende werkomstandigheden. Daarnaast biedt de broek uitstekend werkcomfort, goede bescherming en de nodige flexibiliteit. Broek is gemaakt van 40% polyester en 60% katoen met duurzame Cordura versteviging. Cordura is ook bestand tegen vuil en water.

5 Slijtvaste Werkbroek Snickers (zwart)

Snickers (zwart) slijtvaste werkbroeken staan ​​gelijk aan comfort en duurzaamheid. Werkbroeken zijn gemaakt van hoogwaardig katoen + canvas, bijzonder duurzaam. Deze professionele werkbroek is voorzien van meerdere uitneembare zakken die aan de buitenkant van de broek bevestigd zijn, zodat je zakken niet in de weg zitten. Daarnaast heeft de zwarte werkbroek been- en duimstokzakken, een opbergzak en een telefoonzak.