Top 5 werkjassen voor met het koude weer

werkjassen voor met het koude weer

Nu de dagen korter worden en de temperaturen dalen, wordt het belang van een goede winter werkjas steeds groter. Als je ’s ochtends wakker wordt, is het langer donker en heb je ’s ochtends ook weer een winterjas nodig. Bovendien is dit ook het regenseizoen, waardoor het weer kouder kan worden. Zeker voor wie buiten werkt of voor zijn werk vaak veel buiten is, is een goede en stevige winter werkjas essentieel.

Waar moet een goede werkjas aan voldoen?

Een werkjas moet aan verschillende eisen voldoen, om ervoor te zorgen dat dit een goede en betrouwbare werkjas is. Deze volgende eisen zijn erg belangrijk als jij een werkjas wilt gaan aanschaffen:

  • Goede isolerende werking.
  • Fijne pasvorm.
  • Hoog draagcomfort.
  • Waterdicht/afstotend.

1 Tricorp Midi Parka – Prijs: € 110,78

Tricorp Midi Parka is een populaire jas met goede eigenschappen en een laag gewicht. Gewatteerde parka, water-/winddicht en goed ademend. De ritsen zijn gelamineerd voor waterdichtheid en de naden zijn geseald. De parka jas zorgt voor volledige zichtbaarheid dankzij de reflecterende biezen. Mouwen hebben windvangers en de manchetten zijn verstelbaar door middel van een klittenbandsluiting.

2 Isolerende Comfortabele Werkjack – Prijs: € 171,21

De Snickers Allroundwork Jacket is de ideale geïsoleerde jas voor dagelijks gebruik. De jas is gevoerd met fleece en heeft een winddichte kraag. De 37.5-technologie zorgt voor meer warmte en comfort. De mouwen zijn rekbaar en hebben duim gaatjes, handig als je handen wat koud zijn maar het nog handschoenen nog te warm is.

3 Comfortabel Multifunctioneel Winterjack Snickers – Prijs: € 118,15

Een geïsoleerd winterjack voor warme en comfortabele werkuren in koude, vochtige omgevingen. Dit werkjack heeft een waterafstotende stof, een verlengde achterkant en een winddichte kraag die de drager beschermt tegen wind en water. Deze multifunctionele jas is geschikt voor dagelijks gebruik. De jas maakt gebruik van een ripstof met een coating aan de binnenkant.

4 Workman Warme Winter Jas Zwart/Grijs – Prijs: € 111,88

De Workman Warm Winterjas Zwart/Grijs heeft een extra dikke wintervoering. De Workman Winter Softshell houdt je warm bij koude temperaturen. Het materiaal van de jas is 100% polyester en PU stof. Softshell jassen zijn waterafstotend, winddicht en ademend. De jas heeft een open borstzak, twee open zij zakken en praktisch zak op de mouw.

5 Tricorp Winter Tech Shell RE2050 – Prijs: € 162,75

De Tricorp Winter Tech Shell is een warme winterjas met een moderne en sportieve uitstraling. Dankzij Primaloft-isolatie is de jas volledig geïsoleerd. Primaloft biedt praktische isolatie met zachtheid en samendrukbaarheid. Deze isolatie is gemaakt van 80% gerecyclede materialen met geavanceerde vezels. Het effect hiervan is om aangename warmte te bieden zonder een gevoel van zware isolatie.