Top 5 werkschoenen met een hoog comfort (10000+ stappen)

Sneaker werkschoenen zijn moderne werkschoenen met een sportief uiterlijk. Ze zijn flexibel, comfortabel en licht van gewicht. Maar bovenal zien ze eruit als normale sneakers. Met het verschil dat sneaker werkschoenen voldoen aan de veiligheidseisen die vereist zijn voor een moderne werkschoen. Daarom zijn werk sneakers verkrijgbaar in diverse veiligheidsklassen. De meest gevraagde veiligheidssneakers zijn schoenen met een S1P of S3 normering. Met deze sneakers ben je beschermd tijdens je werkzaamheden en zie je er goed uit.

Hieronder ga ik 5 werkschoenen bespreken met een extra hoog comfort:

#1. Werkschoenen Reebok Fusion Flexweave 1076 S1P SRC ESD: Deze lage Reebok Work schoenen hebben een aluminium veiligheidsneus en een composiet veiligheidszool. Hierdoor zijn je voeten goed beschermd, maar niet ten koste van het comfort. De binnenvoering is ademend en  de schoen heeft een uitneembare Memory Tech foam zool.

#2. Lichtblauwe Dames Veiligheidsschoenen Reebok Navy S1P SRC: Het is een laag model werkschoen met veters. De schoenen zijn gemaakt van textiel. De werkschoen weegt 372 gram. De binnenvoering is lichtblauw en de tussenlaag is zwart. Deze werkschoen is erg sportief. De veiligheidszool is gemaakt van sterk en flexibel Kevlar. Beschikbare maten 36-42. Het 3D mesh van de veiligheidsschoenen zorgt voor een goede ademhaling. De binnenvoering is ook gemaakt van mesh-stof en is vochtabsorberend en ademend.

#3. Lage Ademende Sneaker Werkschoen GEOX Diadora S3: Bent u op zoek naar goed loopcomfort met langdurig frisse en droge voeten? De oplossing is de GEOX ademende werkschoen (laag). GEOX’s mesh-ademhalingssysteem zorgt voor vochtopname en onmiddellijke verwijdering door kleine gaatjes in de bodem. Tegelijkertijd kan water niet door de basis dringen. Air Mesh voering bevordert het ademend vermogen. Houd je voeten langer fris met deze comfortabele schoenen.

#4. Lowa Boreas Lage Waterdichte Veiligheidsschoenen S3: De voering is ademend en  het klimaat membraan GORE-TEX maakt de schoen duurzaam en waterdicht. Deze werkschoen blijft zelfs in langdurig extreem water  waterdicht. De zachte fleece binnenzool is antistatisch en de buitenzool is gemaakt van PU/VIBRAM materiaal. Dit zorgt ervoor dat de buitenzool slijtvast, schokabsorberend, stabiel en antislip is.

#5. Werkschoenen Sixton Cuban BOA Laag S3 SRC ESD: De lichtgewicht veiligheidsschoenen hebben een duurzame PU/PU buitenzool met SRC antislip en ESD antistatische normen. De Soft Fit binnenzool heeft een hoog schokabsorberend vermogen. Dubbele Micro-hielkussens en het Stable Active-systeem ondersteunen ook de voeten en verhogen het loopcomfort. De ademende Airplus 3D voering houdt je voeten langer fris.