Top 5 werkschoenen voor het winterse weer

Goede werkschoenen zijn onmisbaar voor iedereen die veel buiten werkt, en dit geldt zeker voor het winterse weer. De juiste schoenen kunnen namelijk het verschil maken tussen een comfortabele werkdag en een vervelende werkdag. Hieronder bespreken we enkele belangrijke factoren om rekening mee te houden bij het kiezen van goede werkschoenen voor het winterse weer.

Waar moeten werkschoenen voor winters weer aan voldoen?

Het belangrijk om te kiezen voor schoenen die waterdicht zijn. Dit is van groot belang omdat werken in natte voeten kan leiden tot verkoudheid en andere gezondheidsproblemen. Kies voor schoenen met een waterdichte en ademende membraan, zoals GORE-TEX, om ervoor te zorgen dat uw voeten droog blijven terwijl uw voeten wel kunnen ademen.

Ook is het belangrijk om te kiezen voor schoenen met een goede isolatie. Dit is van groot belang omdat werken in koude voeten kan leiden tot vermoeidheid en een vermindering van uw prestaties. Kies voor schoenen met een laagje isolatie, om ervoor te zorgen dat uw voeten warm blijven tijdens koude winterdagen.

Als laatste is het belangrijk om te kiezen voor schoenen met een slip vaste zool. Dit is van groot belang omdat werken op glad ijs of sneeuw kan leiden tot ongevallen. Kies voor schoenen met een slip vaste zool, zoals Vibram, om ervoor te zorgen dat u uw voeten goed kunt plaatsen op glad oppervlak.

1 Hoge Werkschoen Sixton Corvara Outdry S3 Waterdicht

De robuuste Sixton Corvara werkschoen is door zijn vele features veelzijdig inzetbaar. Uitgerust met veters en een stevige overneus, is dit hoge model licht en extreem flexibel waardoor je er makkelijk op stapt. Het bovenwerk van de werkschoenen is gemaakt van nubuckleer en is waterafstotend behandeld. Dit, in combinatie met de composiet neus en Kevlar zool, zorgt voor de S3 normering van de Corvara.

2 Sterke Mammoet Bolster Werkschoen S3 Waterdicht

De Mammoet Winch S3 SRC werkschoen heeft een bovenwerk van volnerf leer en is voorzien van een Hdry membraan. Het voordeel is dat deze werkschoen geen water doorlaat in de bovenlaag in vergelijking met andere membranen. Hierdoor zijn de werkschoenen lichter en droogt sneller. Dit is allemaal te danken aan ons unieke lamineerproces. Daarnaast hebben de werkschoenen een mesh voering met Bata Cool Comfort. Hierdoor kunnen de werkschoenen beter ademen, waardoor je voeten langer fris blijven.

3 Lowa Hoge werkschoenen S3 Waterdicht Met Antislip

De S3 gecertificeerde Lowa Boreas Work Mid werkschoen is een comfortabele waterdichte werkschoen. Het bovenwerk is gemaakt van hydrofoob zwart leer met rode accenten voor een trendy look. Het GORE-TEX Climate Membrane houdt de werkschoenen ook bij extreme regen waterdicht. De voering is ademend voor extra comfort.

4 Waterdichte Zwarte werkschoenen Emma Ray S3

Emma Ray S3 veiligheidsschoenen zijn laag model en stoer. Deze werkschoen heeft een glasvezel veiligheidsneus en is S3 compliant. Dit zijn wasbare werkschoenen. Gevoerd met volnerf leer en verkrijgbaar in maat 36-48.

5 Lowa Waterdichte En Ademende Werkschoenen Sportieve Uitstraling

De sportieve waterdichte werkschoenen van Lowa zijn hoog model met een modern design (zwart met groene accenten). Deze werkschoen zit comfortabel aan je voeten en is volledig waterdicht dankzij het GORE-TEX klimaatmembraan. De veiligheidsneus is van staal en de veiligheidszool is van Kevlar. De buitenzool van PU/rubber voldoet aan de SRC-antislipstandaard.