Top 5 werkschoenen voor onder de €50 (budget)

Bent u op zoek naar goedkope werkschoenen van hoge kwaliteit? In deze blog vindt u de top 5 voordelige werkschoenen. Dit gaat niet om outlet of oude werkschoenen, maar alleen nieuwe modellen en uit de huidige collectie tegen zeer scherpe prijzen. Dit zorgt ervoor dat je met goede veiligheidsschoenen de werkvloer op kunt lopen. En natuurlijk voor een mooie prijs!

1 Metaalvrije Werkschoen Safety Jogger €48,43

Metaalvrije hardloopschoenen zijn erg populair onder beveiligers. Daarnaast zijn schoenen ook zeer geschikt voor het zware werk. De werklaarzen zijn gemaakt van volnerf leer dat bestand is tegen vuil en water en is gevoerd met ademend cambrelle. Dit is een hoog, zwart model en voldoet aan de S3 veiligheidsnorm. De voet wordt optimaal beschermd door een composiet neus en flexibele Kevlar tussenzool.

2 Safety Jogger Bestboy werkschoenen S3 Goedkoop €26,66

De Bestboy Safety Jogger werklaarzen beschermen je voeten met stalen neuzen en stalen veiligheidszolen. De schoen heeft een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Deze veiligheidsschoenen voldoen aan de S3-veiligheidsnormen en het bovenwerk is gemaakt van zwart nerfleer. De PU kruipneus beschermt de werkschoen wanneer je op je knieën werkt.

3 Gevavi GS02 Goedkope Ademende Veiligheidsschoenen Hoog S3 €39,23

Deze scherp geprijsde Gevavi werkschoenen zijn voorzien van een stalen neus en zool. Daarnaast zijn ze uitgerust met een PU-loopzool en een PU-overneus. De werkschoenen zijn gemaakt van volnerfleer en voldoen aan de S3-norm. Ideaal voor studenten en tijdelijk personeel.

4 Voordelige Werkschoenen Sneakers Safety Jogger Desert Black S1P €39,23

De antistatische PU/PU buitenzool biedt maximale grip en is SRC antislip, schokabsorberend en olie- en brandstofbestendig. De anatomisch gevormde zool verhoogt het loopcomfort en zorgt voor extra schokabsorptie. Een waanzinnig design en tegelijkertijd een betaalbare veiligheidsschoen. Verkrijgbaar voor dames en heren van maat 38 tot 47.

5 Veiligheidsschoen Werkschoen Goedkoop Laag Model S3 – PAX €21,47

Het bovenwerk van deze basic veiligheidsschoen is gemaakt van volnerfleer. Cambrelle-voering zorgt ervoor dat je voeten koel blijven in de zomer en warm in de winter. Daarnaast heeft Cambrelle ook een hoge vochtopname en vloeibaarheid, waardoor geurtjes en schimmelvorming worden voorkomen. De PU-zool is antistatisch, antislip en schokabsorberend en de PU-overneus beschermt je schoenen tijdens het knielen. Deze werkschoenen zijn niet bestand tegen schoonmaakmiddelen en zijn niet geschikt voor zwaar werk.