Top 6 budgetvriendelijke werkschoenen onder de €45 met goede beveiliging

Ben je op zoek naar kwalitatieve werkschoenen die je voeten optimaal beschermen, zonder je budget te overschrijden? Zoek niet verder! Ontdek onze uitgebreide collectie budgetvriendelijke werkschoenen, allemaal onder de €45, met hoogwaardige beveiligingsfuncties om je veilig en comfortabel te houden tijdens lange werkdagen. Onze selectie biedt een verscheidenheid aan stijlen en maten om aan al je professionele behoeften te voldoen, of je nu in de bouw, logistiek, industrie of een andere veeleisende sector werkt. Elk paar werkschoenen is zorgvuldig ontworpen en vervaardigd met duurzame materialen en voorzien van veiligheidstoevoegingen zoals: versterkte neuzen, antislipzolen en schokabsorberende technologieën.

Betaalbare veiligheidsschoenen: kwaliteit hoeft niet duur te zijn

Het is een veelvoorkomend misverstand dat goede veiligheidsschoenen een aanzienlijk prijskaartje moeten hebben. In werkelijkheid zijn er tal van betaalbare opties beschikbaar die niet inboeten aan kwaliteit en bescherming. Fabrikanten begrijpen dat werknemers in diverse sectoren stevige en betrouwbare werkschoenen nodig hebben, zonder dat dit een financiële last wordt. Daarom gebruiken ze geavanceerde productietechnieken en duurzame materialen om veiligheidsschoenen te creëren die voldoen aan de strengste normen. Deze schoenen bieden nog steeds hoogwaardige beveiligingsfuncties, zoals stalen neuzen, schokabsorberende zolen en slipbestendige oppervlakken. Door te investeren in betaalbare veiligheidsschoenen kun je zowel jezelf als je portemonnee beschermen, zonder concessies te doen aan de veiligheid en het comfort op de werkvloer.

  • Betaalbaarheid zonder compromis
  • Hoogwaardige materialen
  • Geavanceerde productietechnieken
  • Voldoet aan veiligheidsnormen

Gecertificeerde veiligheidsschoenen die voldoen aan hoge normen

Elke door ons verkochte veiligheidsschoen is gecertificeerd door een erkend testinstituut en voldoet aan de EN 345 normering, welke is vastgelegd in de EC wetgeving 89/686. Ook voldoen al onze veiligheidsschoenen aan de S-codering. Deze S is de afkorting van “safety” en impliceert dat deze schoenen dienen te voldoen aan de norm van Safety Shoes (veiligheidsschoenen). Dat houdt in dat de werkschoen een veiligheidsneus heeft, bestand tegen een belasting met een energie kleiner of gelijk aan 200 joule. Onze schoenen zijn ontworpen om werknemers de best mogelijke bescherming te bieden en zijn ideaal voor diverse sectoren waar veiligheid en comfort op de werkvloer van essentieel belang zijn.

  • Gecertificeerd door erkend testinstituut
  • Voldoet aan EN 345 normering
  • Voldoet aan EC wetgeving
  • Veiligheidsschoenen met S-codering
S3 Normering werkschoenen uitleg

Welke veiligheidsnorm wordt het meest besteld?

Iedere voet is anders en niet alle werkschoenen zijn bedoeld voor hetzelfde beroep. Toch is er een veiligheidsnorm die het meeste voorkomt en dat is de S3-norm. Deze werkschoen is erg veilig, omdat deze zowel een veiligheidsneus en –zool heeft en daarnaast bestand is tegen water. Ook heeft bij S3-werkschoenen de meeste keuze uit modellen, opties en kleuren.

  • Ademend vermogen
  • Waterafstotend (niet waterdicht)
  • Berscherming tegen impact
  • Penetratiebestendige tussenzool
  • Antislipzool

Top 6 budgetvriendelijke werkschoenen (onder €45)

Ontdek onze selectie van de top 6 budgetvriendelijke werkschoenen, allemaal verkrijgbaar voor minder dan €45. We begrijpen dat kwaliteit en veiligheid essentieel zijn op de werkvloer, en daarom hebben we deze schoenen zorgvuldig geselecteerd op basis van duurzaamheid en beschermingsfuncties.

1. Instapper werkschoen Safety Jogger X0600 (S3) €38,85

De Safety Jogger X0600 schoenen zijn licht van gewicht, dus zorgen minder snel voor vermoeide voeten. De buitenkant is gemaakt van kwaliteits volnerfleer en is vuil- en waterafstotend. Deze werkschoenen beschikken over een elastische band en zijn hierdoor gemakkelijk aan en uit te trekken.

  • Licht van gewicht
  • Zeer goede prijs/kwaliteit
  • Gemak van een instapper
  • Water- en vuilafstotend
  • Langer frisse voeten
  • Goede demping en grip

2. Gevavi GS02 veiligheidsschoenen (S3) €39,23

Deze scherp geprijsde Gevavi werkschoenen zijn voorzien van een stalen neus en zool. Daarnaast zijn ze uitgerust met een PU-loopzool en een PU-overneus. De werkschoenen zijn gemaakt van volnerfleer en voldoen aan de S3-norm. Ideaal voor studenten en tijdelijk personeel.

3. Safety Jogger Bestboy werkschoenen (S3) €26,66

De Bestboy Safety Jogger werklaarzen beschermen je voeten met stalen neuzen en stalen veiligheidszolen. De schoen heeft een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Deze veiligheidsschoenen voldoen aan de S3-veiligheidsnormen en het bovenwerk is gemaakt van zwart nerfleer. De PU kruipneus beschermt de werkschoen wanneer je op je knieën werkt.

4. Werkschoenen Sneakers Safety Jogger Desert Black (S1P) €39,23

De antistatische PU/PU buitenzool biedt maximale grip en is SRC antislip, schokabsorberend en olie- en brandstofbestendig. De anatomisch gevormde zool verhoogt het loopcomfort en zorgt voor extra schokabsorptie. Een waanzinnig design en tegelijkertijd een betaalbare veiligheidsschoen. Verkrijgbaar voor dames en heren van maat 38 tot 47.

5. Veiligheidsschoen PAX (S3) €21,47

Het bovenwerk van deze basic veiligheidsschoen is gemaakt van volnerfleer. Cambrelle-voering zorgt ervoor dat je voeten koel blijven in de zomer en warm in de winter. Daarnaast heeft Cambrelle ook een hoge vochtopname en vloeibaarheid, waardoor geurtjes en schimmelvorming worden voorkomen. De PU-zool is antistatisch, antislip en schokabsorberend en de PU-overneus beschermt je schoenen tijdens het knielen. Deze werkschoenen zijn niet bestand tegen schoonmaakmiddelen en zijn niet geschikt voor zwaar werk.

6. Gevavi GS01 Waterafstotende werkschoenen (S3) €39,05

De Gevavi GS01 werkschoenen zijn zeer populair en hebben een goede prijs/kwaliteitsverhouding. De GS01 lijkt op onze lage basiswerkschoenen, maar heeft wat beter leder en de PU zool is wat steviger. Ook het draagcomfort ligt nét wat hoger. Deze scherp geprijsde veiligheidsschoenen van Gevavi hebben een stalen neus en stalen veiligheidszool. Hiernaast zijn ze voorzien van een PU loopzool en PU overneus.