Top 6 merken voor werkkleding

Het aanbod van werkkleding is groot. Er zijn veel verschillende soorten merken werkkleding, met elk hun eigen kenmerken, specialiteiten en eigenschappen. Wij zetten zes top merken in de werkkleding branche op een rijtje.

1. Snickers WorkwearSnickers is een erg bekend merk onder de werkkleding, met name de werkbroeken van Snickers zijn erg populair. De werkbroeken zijn bij ons te verkrijgen in verschillende soorten en maten voor zowel heren als dames.
2. Puma WerkschoenenPuma is een van de grootste sportmerken van de wereld. Maar ook heel populair in de veiligheidsindustrie.
3.Carhart WerkkledingDit populaire merk staat bekend om de stoere uitstraling van de werkkleding. 
4. Projob WerkkledingVoor elk budget betaalbare werkkleding. Projob werkbroeken, Amerikaanse Overalls, fleece werkvesten en meer.
5. Brams Paris WerkbroekenAls je opzoek bent naar een voordelige, naar een kwalitatief goede werkbroek dan zit je bij Brams Paris goed.
6. Blaklader WorkwearBlaklader staat bekend om hun duurzame en veilige werkkleding

Ons assortiment merken en werkkleding

Wij beschikken over een aanbod van nog veel meer verschillende top merken en een breed assortiment aan alle soorten werkkleding. Wij hebben daarnaast meer dan 1000+ verschillende werkschoenen, werklaarzen en werkklompen in ons assortiment. Alle informatie, specificaties en veiligheidsnormen zijn zorgvuldig samengesteld. Koop bij de specialist. Bekijk hier onze webpagina.

Hulp of advies nodig? Bel gerust met één van onze experts via 085-4018707