Top 7 horeca sneaker werkschoenen (zwart) voor veel lopen

top 7 horeca werkschoenen (zwart) veel lopen

Het is bekend dat werken in de keuken en serveren hard werken kan zijn. Verwen daarom jezelf maar beter met een goed paar werkschoenen voor in de horeca. Met de juiste werkschoenen voorkom je pijn/blessures en antislipzolen helpen ongelukken op het werk te voorkomen.

Wat zijn de meest voorkomende eisen aan horeca werkschoenen? 

Werk je in een mogelijk gladde omgeving, zoals een keuken, dan is het belangrijk om anti slip werkschoenen te hebben. Er kunnen verschillende dingen op de keukenvloer terechtkomen: 

  • Olie 
  • Water 
  • Schoonmaakmiddelen

Hierdoor kan het een extreem gladde omgeving worden. Daarom moeten de schoenen voldoende grip bieden.

Daarnaast moeten schoenen natuurlijk veel steun bieden aangezien men vaak vele uren (staand en lopend) in de keuken doorbrengt. Omdat er bijvoorbeeld een mes of pan op de voet kan vallen, moet de schoen ook een goede veiligheidsneus hebben.

1 Grisport Cross Safety Nordic S3 SRC ESD Lichte Veiligheidsschoenen

Met de Grisport Cross Safety Nordic werkschoen biedt Grisport een lichtgewicht en flexibele werkschoen. De schoen is onderdeel van de Cross Safety collectie, waarbij sportiviteit, veel grip en lichtheid de belangrijkste kenmerken zijn. Deze veiligheidssneakers wegen slechts 558 gram.

2 Sportieve Hoge Veiligheidsschoen Redbrick Onyx S3

De Redbrick Onyx Safety Shoe is een veiligheidssportschoen met een strak zwart design en rode details. Met een composiet neus en Kevlar tussenzool voldoet de Redbrick Onyx aan de S3 standaard. De uitneembare binnenzool en PU/TPU-loopzool zijn hittebestendig tot 110 graden Celsius.Het loopvlak is zelfreinigend, antistatisch, schokabsorberend, antislip en comfortabel om te dragen.

3 Reebok Sportieve Zwarte Werkschoenen S3 Extreem Licht

De Memorytech-zool vormt zich naar de vorm van je voet en zorgt voor een uitstekende demping. Deze demping en absorptie zie je ook terug in de PU/TPU buitenzool met goede slipweerstand en SRC grip. De voet maakt ook gebruik van Excellight-technologie en is extreem licht. Deze atletische businessschoenen bieden veel comfort, waardoor ze comfortabel lopen.

4 Sportieve Werkschoenen Reebok 1080 Laag S3 SRC ESD

Deze Reebok Werks laag uitgesneden sneakers zijn voorzien van een kunststof veiligheidsneus en composiet veiligheidszool. Hierdoor zijn je voeten goed beschermd, maar zonder in te leveren op comfort. Ademende binnen voering en uitneembare Memorytech foam zool.

5 Gevavi Wolf Zwarte sneaker Laag S3 SRC Met Veiligheidsneus

Wil jij een mooie sportieve sneaker als veiligheidsschoen? De lage Gevavi Wolf werkschoenen hebben een S3 normering dankzij de composiet neus en de Kevlar tussenzool. Zeer stevig en comfortabel; niet alleen leuk om te zien, maar ook fijn om te dragen.

6 Zwarte Veiligheid Werkschoen Albatros 64.672 S1P Metaalvrij

De Albatros Ultimate Impulse Werkschoen heeft een zwart bovenwerk en een witte tussenzool. Deze meeuw sneakers zijn onderdeel van de Dualpulse collectie. Een werkschoen heeft een uitstekende demping in de buitenzool, die tijdens het lopen een deel van de energie kan teruggeven aan de gebruiker. Dit maakt deze schoenen ideaal voor de horeca waar veel gelopen moet worden.

7 Werkschoenen Sneaker Design Bata Vigor Laag BOA S1P SRC ESD

Deze Bata laag uitgesneden werkschoenen zijn voorzien van een kunststof veiligheidsneus en een composiet veiligheidszool. Ook deze werkschoenen zijn gemaakt van geweven stof met een SRC rubberen loopzool.