Waarom een riem bij je werk outfit dragen?

werkriemen

Riemen zijn eigenlijk altijd handig, maar op de werkvloer heeft het ook veel te maken met veiligheid. Broeken die tijdens het werk afzakken kan voor veel gevaarlijke situaties zorgen en die wil je natuurlijk zoveel mogelijk proberen te vermijden. In extreme omstandigheden zoals in de industrie of de bouw wil je geen goedkope riem dragen. Dan is een betrouwbare riem van duurzame materialen een must. Al onze werkriemen kenmerken zich door een duurzaam ontwerp en zijn zo comfortabel mogelijk, zodat de banden uw werk niet in de weg zitten.

Wat voor verschillende riemen hebben wij? 

Een werkriem heeft als voordeel dat de werkbroek beter komt te zitten. Zodra je hurkt of bukt, wil je niet meer aan je broek hoeven te trekken. Of zodra je loopt, gaat het langzaam naar beneden. Kies uit verschillende werkriemen zoals:

  • Stretch riemen
  • Leren riemen
  • Premium leren riemen

Wat zijn de eisen van een goede werkriem?

Werkriemen moeten aan verschillende eisen voldoen om ervoor te zorgen dat deze veilig en comfortabel gedragen kan worden. De eisen zijn als volgt:

  • Comfortabel
  • Sterk/stevig
  • Krasbestendig
  • Stevige gesp

3 Goede riemen voor tijdens het werk

  1. Riem premium leer: Deze riem is volledig gemaakt van hoogwaardig leer. Dit maakt de riem zeer duurzaam en perfect geschikt voor casual en zakelijke kleding. De gesp is gemaakt van hardmetaal, wat zorgt voor een stevige, onbreekbare riem van hoge kwaliteit die jarenlang meegaat.
  2. Riem Snickers Stretch: Deze premium riem van Snickers Workwear is gemaakt van 95% polyester en 5% spandex, waardoor deze riem rekbaar is. De riem is 40 cm breed, past zich aan je lichaam aan en heeft een snel en eenvoudig sluitsysteem. De gesp is gemaakt van leer van topkwaliteit.
  3. Tricorp Riem Leer: De Tricorp 652007 lederen riem is een robuuste riem gemaakt van hoogwaardig leer. Hij is verkrijgbaar in 3 soorten riemlengtes.