Waarom kiezen voor een werkschoen met overneus?

Werk je veel op je knieën? Dan realiseer je je waarschijnlijk ook dat het grote ongemak is dat de voorkant van de schoen snel verslijt. Goede werklaarzen met overneus helpen niet alleen je voeten te beschermen, maar slijten ook minder snel dankzij de extra versteviging aan de voorkant van je schoen.

Er zijn verschillende soorten multifunctionele werkschoenen met een overneus. Hoge werkschoenen geven je onder andere extra stevigheid aan je enkel. Maar soms zien ze er een beetje onbeleefd en lelijk uit. Gelukkig zijn er ook werkschoenen met een sportieve uitstraling.

Wat voor soort werkschoenen zijn er met een overneus?

Werkschoenen met een overneus zijn in veel verschillende modellen beschikbaar zoals:

  • Instappers
  • Werkklompen
  • lichte werkschoenen
  • sneaker werkschoenen
  • Uniform werkschoenen
  • Werklaarzen
  • De ‘’standaard’’ werkschoenen

3 top werkschoenen met overneus

  1. Bata Bickz 907 Hoge Werkschoen Met Ritssluiting S3: Bata Bickz S3 werkschoenen zijn gemaakt van volnerfleer. Ze zijn stof- en waterbestendig en hebben een S3 normering, maar houd er rekening mee dat ze niet waterdicht zijn. Je tenen krijgen extra bescherming dankzij een stevig rubberen voetbed dat doorloopt tot aan de overneus. De Bata Bickz heeft een ingebouwde kunststof Flexguard veiligheidszool gemaakt van composiet. 
  2. Comfortabele Veiligheidsklompen Sika S3 Met Overneus: Sika’s comfortabele S3 veiligheidsklompen zijn gemaakt van luxueus, hoogwaardig leer. De voering is ook van echt leer. De binnenzool is van hout en er is ook een stalen neus. Dankzij de gesloten hiel en overneus zijn deze klompen ook prima geschikt om op je knieën te werken, waardoor vroegtijdige slijtage wordt voorkomen.
  3. Grisport 72003 S3 SRC Hoge Veiligheidsschoen Met Overneus: De betrouwbare PU/Vibram-zool is iets lichter en duurzamer dan andere zolen. Bovendien zijn de zolen olie, zuur en anti slip bestendig en zijn ze bestand tegen contacthitte van 300 graden. Het Hiel Support System, ontwikkeld door Grisport, biedt extra ondersteuning aan de hiel om vermoeidheid van de benen en voeten te verminderen.