Waarom steunzolen dragen in werkschoenen?

inlegzolen
 
Iedere veiligheidsschoen is wel voorzien van een inlegzool. Deze zool heeft een ademende werking en zorgt voor een prettige pasvorm. De inlegzool kunt u eruit halen om te wassen. De inlegzool van de fabrikant is allemaal hetzelfde terwijl iedere voet een andere pasvorm heeft, daarom zijn steunzolen ideaal voor uw voeten.
 

Waarom steunzolen dragen in werkschoenen?

Steunzolen geven steun aan uw voeten. Met een steunzool maakt u de werkschoen beter passend voor uw voeten. Toch kunt u niet zomaar iedere steunzool in uw werkschoenen doen. Als u de inlegzool van de fabrikant eruit haalt dan kunt u ook onbedoeld het veiligheidskenmerk veranderen. De werkschoenen worden getest in de staat zoals ze uit de fabriek komen. Als u de samenstelling dus de inlegzool vervangt door een andere steunzool dan wijken de schoenen af van de geteste norm en vervalt de veiligheidsnormering.
 
Als u de inlegzool eruit haalt dan draagt u eigenlijk werkschoenen zonder veiligheidsnormering.

Welke steunzolen zijn geschikt voor in werkschoenen?

  •  Inlegzolen van hetzelfde merk als de werkschoenen, deze heeft de fabrikant zo gemaakt dat de werkschoenen dan toch alle veiligheidskenmerken blijft houden
  •  Gecertificeerde steunzolen, er zijn een aantal fabrikanten, zoals Norisk, Puma, Elten en Emma, die het juiste materiaal en de juiste handleiding voor uw pedoloog kunnen leveren.

 

Top 5 beste inlegzolen voor in werkschoenen

Welke inlegzolen u nu het beste kunt dragen, verschilt per voet en wensen. Hieronder ziet u welke 5 inlegzolen het beste zijn om te dragen in werkschoenen.

  1. Mysole Anatomical
  2. Inlegzool Emma comfort
  3. Mysole Shockabsorbation
  4. Inlegzool Elten Sendicare High
  5. Gel Massagezool

Marketing tip: SEO Hengelo

 

inlegzolen