Wat zijn de belangrijkste eigenschappen van S3 werkschoenen?

S3 werkschoenen

S3 werkschoenen behoren tot de hoogste veiligheidsklasse en bieden een uitgebreide reeks eigenschappen om werknemers te beschermen in veeleisende werkomgevingen. Hieronder volgen de belangrijkste kenmerken van S3 werkschoenen:

  1. Veiligheidsneus: S3 werkschoenen zijn uitgerust met een veiligheidsneus die bestand is tegen impact met een energieniveau van minimaal 200 Joule.
  2. Antiperforatiezool: De antiperforatiezool in S3 werkschoenen beschermt de drager tegen het binnendringen van scherpe voorwerpen, zoals spijkers of glassplinters, door de zool van de schoen. Dit biedt extra bescherming en veiligheid op de werkvloer.
  3. Waterdichtheid: Een van de belangrijkste eigenschappen van S3 werkschoenen is hun waterdichtheid. Deze schoenen zijn voorzien van een waterafstotend bovenmateriaal, waardoor ze bestand zijn tegen het binnendringen van water en vocht.
  4. Antistatische eigenschappen: S3 werkschoenen zijn ook antistatisch, wat betekent dat ze de opbouw en ontlading van statische elektriciteit helpen voorkomen.
  5. Schokabsorptie in de hiel: Veel S3 werkschoenen zijn voorzien van schokabsorptie in de hiel, wat zorgt voor extra comfort en demping tijdens het lopen en staan op harde ondergronden.

Bij Werkschoenenwinkel begrijpen we dat jouw veiligheid op de werkvloer prioriteit heeft. Daarom presenteren we met trots onze uitgebreide selectie S3 werkschoenen, ontworpen om jou te beschermen in zelfs de meest uitdagende omstandigheden, zonder concessies te doen aan comfort.