Wat zijn goede dames werkschoenen voor in de logistiek?

Werken in de logistiek betekent vaak dat je veel op de been bent. Een logistiek medewerker loopt dus ook vele meters per dag en comfortabele werkschoenen zijn voor hem zeker handig, omdat er veel wordt gelopen op relatief vlakke en schone vloeren, zijn schoenen met een goede demping aan te raden. Daarnaast moeten werkschoenen een actieve houding bevorderen, zodat deze andere delen van het lichaam niet belast.

Welke veiligheidsnormering is perfect voor de logistiek?

S1P werkschoenen zijn zeer geschikt voor diverse beroepen. Meestal zijn de schoenen geoptimaliseerd voor binnenwerk, dus de schoenen hoeven niet waterdicht te zijn.

Dit zijn de kenmerken van S1P werkschoenen:

  • Veiligheidsneus
  • Antistatisch
  • Energie absorberend
  • Gesloten hiel
  • Antiperforatie tussenzool  

3 goede S1P dames werkschoenen: 

  1. Werkschoenen Emma Jordan Ruffneck S1P SRC ESD: De binnenvoering is ook ademend en gemaakt van Hydro-Tec Sanitized Silver materiaal. De Emma Ruffneck Jordan is schokabsorberend, SRC antislip, ESD antistatisch en olie- en benzinebestendig. De hielconstructie met een ruwe kraag zorgt voor optimale ondersteuning en de GripForce Easy Twist-loopzool verhoogt ook het loopcomfort. 
  2. Lage Sport Werkschoenen Python Fresh 3.0 S1P SRC: De Cooling Python Werkschoen S1P is ademend en lichtgewicht voor een comfortabele wandeling (616 gram). Python Fresh 3.0 is perfect voor warme dagen en warme klimaten. Het is ook zeer ademend dankzij het bovenwerk van geweven stof en de voering van polyurethaan en polyester.
  3. Lage Ademende Werkschoenen Diadora Geox Run Net S3: De Lage Sportieve Werkschoenen GEOX (Zwart) zijn lichtgewicht S3 veiligheidsschoenen met comfortabele ventilatie. Het Net Breathing System en GEOX Airbox-ventilatieopeningen transporteren actief vocht en voorkomen dat water de zool binnendringt. Zo blijf je langer fris op je werk.