Werkschoenen voor in de winter

werkschoenen voor in de winter
Deze werkschoenen voor de winter van het merk Jalatte zitten lekker warm
De winter is niet meer te ontkennen met de laatste sneeuwdagen. Voor sommige mensen een genot, maar je kunt je voorstellen dat werken in de kou wat minder prettig is. Gelukkig hebben wij speciaal voor deze mensen werkschoenen en werklaarzen die je voeten lekker warm en droog houden in de winter. De speciale laarzen zijn er in verschillende modellen, kleuren en materialen verkrijgbaar.
werkschoenen-winter
Deze werkschoenen van Quick zijn ideaal voor in de winter.

Werschoenen voor in de winter

Er is niet veel keuze qua werkschoenen voor in de winter, maar wel veel keuze in werklaarzen. Gelukkig hebben wij één hoge werkschoen met veters die voorzien is van een bontvoering en dus lekker warm zit. De schoen van Quick is gemaakt van waterafstotend leer en sluit goed om uw enkel. Ook als u in een koelcel werkt is deze veiligheidsschoen voor u geschikt.

Werschoenen voor in de winter van Jalatte

Een erg populaire winterschoen is de Jalatte Jalartic. Deze mooie bruine laars van soepel waterafstotend rundleder valt onder de S3 veiligheidsklasse en heeft een stalen veiligheidsneus en -zool. De laars heeft verder handige treklussen om de laars makkelijk aan en uit te trekken. Wat deze veiligheidslaars zo bijzonder maakt is dat deze gevoerd is met acryl bont wat de voeten lekker warm houdt. Mocht u toch geen fan zijn van acryl bont, dan hebben wij een vergelijkbare werklaars zonder acryl bont, namelijk de Jalatte Jalaska.

 Ademende werklaars voor in de winter

De Mammoet Spike werklaars is een echte kwaliteitswinterlaars. De zwarte werklaars is gemaakt van Full Grain leer, een hoogwaardig leer dat erg duurzaam, sterk en ademend is. Daarnaast heeft deze werkschoen met s3-classificatie een extra ademende voering, is waterafstotend en heeft een stalen neus en zool.

Werschoenen voor in de winter van Sixton

werklaarzen voor in de winter
Deze Sixton werklaarzen zijn ideaal voor de winter. Ze zijn er in verschillende kleuren en uitvoeringen (met of zonder bontvoering).

Een andere favoriet onder koukleumers zijn de winterlaarzen Sixton Montana. Deze werklaarzen van gevet nubuck leder zijn verkrijgbaar in de kleuren zwart en bruin en hebben aan de binnenkant een warme lamswolvoering. De werkschoen valt onder de S3 veiligheidsklasse en heeft een composiet neus en een kevlar veiligheidszool. Het mooie aan deze laars is dat het een isolatiezool heeft wat erg aangenaam is in de winter.

Hittebestendige werklaars

Bent u op zoek naar een winterlaars die ook tegen hittebestendig is? Kiest u dan voor de Grisport 72401L die een antislip zool heeft die een contactwarmte tot 300 graden Celsius aankan. Daarnaast voldoet de zwarte werkschoen van volnerf leder aan de S3 veiligheidsklasse en is waterdicht, anti-statisch en olie- en brandstofresistent. De veiligheidslaars bestaat uit twee varianten: één met bont-wol voering en één zonder.

Rubberen thermolaars

Een winterlaars die er simpel uitziet, maar niet onderschat moet worden is de Gevavi Thermotop. De werklaars die valt onder de s4-norm en heeft een thermo-isolerende schacht en zool die tot -40 graden Celsius bestand zijn. Ook de inlegzolen zijn koude isolerend en vochtabsorberend. De waterdichte laars met extra dikke loopzool is verder olie- en brandstofresistent, anti-statisch en heeft een energie-absorberende hak.

thermolaars-winter
Je zou het niet denken, maar deze werklaars zit lekker warm.