Steel Blue Werkschoenen Actie =  10% extra korting
Close
(0) items
U heeft geen artikelen in uw winkelwagen.
Kies een categorie
  Filters
  Zoek
  Preferences

  Stofjassen

  Stofjassen

  Een stofjas biedt minder bescherming dan een overall, maar heeft als voordeel dat hij gemakkelijker aan- en uitgetrokken kan worden.

  Waarom een stofjas dragen?

  Veelal is een stofjas een wat langere werkjas van stevige kwaliteit omdat ze bestand moeten zijn tegen industrieel wassen. De stofjas is voorzien van drukknoopsluiting, heeft veel handige zakken waaronder onder meer een borst of pennenzak. Werkt er goed om je werkleding schoon te houden. 

  Een stofjas is een kledingstuk dat al vele jaren bij verschillende beroepen wordt gedragen. De voornaamste functie van deze lange jas is dat het jou moet beschermen tijdens vies werk. Hij wordt veelal gedragen door magazijnbeheerders, laboratoria, conciërges en technici.

  Wat zijn eisen van een goede stofjas?

  • EN 340 certificering voor je werkzaamheden.
  • Comfortabel
  • Ademend

  Persoonlijk advies over stofjassen. 

  Voor alle afdelingen hebben we een match, maar we kunnen ons voorstellen dat het lastig kiezen is. Daarom voorzien wij u graag van persoonlijk advies via e-mail of telefoon. Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op!

  stofjassen

  Faq

  Een stofjas is een halflange jas die over de dagelijkse kleding gedragen wordt voor bepaalde werkzaamheden.

  Bescherming bieden tegen vuil en beschadigingen.

  De stofjas is een kledingstuk dat al vele jaren bij verschillende beroepen wordt gedragen. De voornaamste functie van deze lange jas is dat het jou moet beschermen tijdens vies werk. Hij wordt veelal gedragen door magazijn beheerders, laboratoria, conciërges en technici.

  Veelal is een stofjas een wat langere werkjas van stevige kwaliteit omdat ze bestand moeten zijn tegen industrieel wassen. De stofjas is voorzien van drukknoopsluiting, heeft veel handige zakken waaronder onder meer een borst of pennenzak.

  Maat 46 t/m 66

  Stofjassen