Actie = Combineer & profiteer ( Bekijk actie )
Close
(0) items
U heeft geen artikelen in uw winkelwagen.
Kies een categorie
  Filters
  Zoek
  Preferences

  Veiligheidsbrillen

  Veiligheidsbrillen

  Mensen denken vaak dat een veiligheidsbril alleen handig is als je zelf bezig bent met werkzaamheden, maar het zou ook zo maar kunnen zijn dat er door een collega een stuk rondvliegend puin in je oog komt. Dat wil je zeker niet, draag daarom een veiligheidsbril om je ogen te beschermen.

  Er zijn geen producten gevonden, die aan uw zoekpdracht voldoen.

  Hoe helpen veiligheidsbrillen?

  Veiligheidsbrillen zijn een belangrijk onderdeel van je werkoutfit. Jouw ogen zijn erg belangrijk om je leven te leiden en je werkzaamheden te kunnen verrichten, daarom wil je ze zo goed mogelijk beschermen tegen rondvliegend puin. .

  Wat voor verschillende veiligheidsbrillen zijn er?

  Je hebt verschillende klassen van de veiligheidsbrillen. Zo hebben ze ook verschillende klassen. 

  • Klasse 1: geschikt voor hele werkdag.
  • Klasse 2: geschikt voor periodiek gebruik.
  • Klasse 3: voor incidentele gevallen.

  Wat zijn eisen aan goede veiligheidsbrillen?

  • Anti kras.
  • Anti fog (geen condensatie tegen het glas).
  • Flexibele antislip pootjes.

  Persoonlijk advies over veiligheidsbrillen

  Voor alle afdelingen hebben we een match, maar we kunnen ons voorstellen dat het lastig kiezen is. Daarom voorzien wij u graag van persoonlijk advies via e-mail of telefoon. Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op!

  Faq

  De veiligheidsbril dient ter bescherming van de ogen tegen afspattende en/of rondvliegende deeltjes van materialen.

  "

  Een standaard veiligheidsbril beschermt de ogen tegen mechanische, chemische en optische gevaren. Omdat de bril niet volledig op het gezicht aansluit, is de bescherming alleen optimaal bij lichte werkzaamheden. De term ‘veiligheidsbril’ wordt ook wel als verzamelnaam gebruikt voor verschillende typen brillen die de ogen beschermen, zoals:

  In elke werkomgeving waar er een risico bestaat op splinters of waar gewerkt wordt met gevaarlijke stoffen is een veiligheidsbril sowieso verplicht. Dit is ook te zien aan de aanwezige stickers op locatie. Wanneer er een oogbescherming sticker is geplaatst, is het verplicht om een veiligheidsbril te dragen.

  De standaardeisen waar alle veiligheidsbrillen ten minste aan moeten voldoen. De brillen zijn bestand tegen veroudering en bieden weerstand tegen UV-straling, het montuur vuurbestendig zijn, het glas optische zuiverheid tonen en het zichtgedeelte hoort bepaalde afmetingen te hebben.

  Veiligheidsbrillen draag je vaak gedurende een lange periode, wat erg inspannend voor de ogen kan zijn. De optische klasse op de bril (klasse 1, 2 of 3) maakt onderscheid in hoe lang je de bril kunt dragen. Als je een bril de hele dag draagt, kies dan voor optische klasse 1.

  Veiligheidsbrillen

  Filter by Clear All
  Min: € 4,00 Max: € 12,00
  €4 €12