Close
(0) items
U heeft geen artikelen in uw winkelwagen.
Kies een categorie
  Filters
  Zoek
  Preferences

  Afwasser

  Afwasser werkschoenen

  Een restaurant kan niet zonder een afwasser want anders zijn de borden en het bestek niet schoon. Aangezien een afwasser veel met water moet werken is het belangrijk dat de schoenen minimaal waterafstotend zijn. Ook kan door het water de vloer erg nat worden en dat kan gevaarlijk zijn als er geen antislipzool aan de schoen zit. Soms moet een afwasser ook zware pannen afwassen die glad kunnen worden en kunnen vallen, het is daarom een goed idee om een schoen te kopen die een veiligheidsneus heeft.

   

   

  Werkschoenen voor afwassers

   

  Bij werkschoen.com kun je een ruim assortiment keukenschoenen kopen. Werkschoenen voor in de keuken zijn geschikt voor zowel dames als heren. Antislipschoenen voor de keuken zijn verkrijgbaar in verschillende modellen en kleuren om uit te kiezen. Deze koksschoenen maken je dagelijkse werk comfortabeler en veiliger. Of het nu gaat om een ​​sneakermodel of een traditioneel klompmodel, bij de outlet ben je aan het juiste adres. Werkschoenen voor dames en heren vallen iets groter, daarom adviseren wij een maat kleiner te bestellen.

   

  Het is belangrijk dat keukenwerkschoenen veilig zijn. Zo voorkomen keukenslipschoenen het uitglijden en beschermen de veiligheidsneuzen je tenen. Het assortiment keukenschoenen uit de outlet heeft veiligheidsklasse S2. 

   

  S2 Schoenkenmerken:

   

  • Waterafstotend/bestendig
  • Gesloten hiel
  • Hiel absorbeert energie
  • Antistatische zool
  • Voorzien van veiligheidsneus

  Afwasser