Top 10 werkschoenen meest verkocht

s3 werkschoenen

De keuze is reuze als het om werkschoenen gaat. Wat zijn de beste werkschoenen en waarom? Waar moet ik op letten? Bekijk hieronder onze top 10 meest verkochte werkschoenen bij DE werkschoenenwinkel. Niet voor niks worden deze veiligheidsschoenen keer op keer besteld en hebben wij veel terugkerende klanten.

Top 10 werkschoenen meest verkocht

Dit zijn de meest verkochte werkschoenen

 1. Werkschoenen goedkoop hoog: een goedkope hoge werkschoen. Deze basisschoen is voor vele beroepen geschikt.
 2. Werkschoenen goedkoop laag: een goedkope lage werkschoen. Deze basis werkschoen is voor vele beroepen geschikt.
 3. Safety Jogger Best Boy een goed prijs-kwaliteit werkschoen die voor vele werkzaamheden geschikt zijn.
 4. Gevavi GS02 een goede kwalitatieve werkschoen die leuk geprijsd is.
 5. Safety Jogger Best Girl speciale basiswerkschoen voor dames
 6. Blackstone 520 werkschoen deze werkschoen is erg duurzaam en is stevig en comfortabel
 7. No risk jumper stoere en leuke werkschoenen die erg lekker lopen
 8. Safety Jogger Beyonce hippe dameswerkschoenen die erg comfortabel lopen
 9. Sixton Venezia instappers die veel in de zorgsector worden gedragen
 10. Grisport 803 kwaliteitsschoenen voor allerlei werkzaamheden

blackstone werkschoen

Waarom staan deze werkschoenen in de top 10 meest verkochte werkschoenen?

De reden dat deze werkschoenen veel worden gekocht, is de goede prijs-kwaliteit verhouding die u nergens anders vindt. Er staan veel goedkope werkschoenen in de top 10 en dat komt, omdat u niet te veel wilt betalen voor veiligheidsschoenen. Het betekent niet dat een goedkope veiligheidsschoen minder lang mee gaat. Het is wel zo dat bepaalde werkschoenen die wat duurder zijn, wat luxer is uitgevoerd met betere materialen.

Soorten veiligheidsnormeringen

Als u werkschoenen koopt, kijk dan waar de veiligheidsschoen aan moet voldoen. Werkschoenen voldoen aan verschillende veiligheidsnormen. Voor iedere baan zijn er weer andere veiligheidsschoenen verplicht. Hieronder staan de veiligheidsnormeringen beschreven zodat u beter weet wat voor werkschoen u kunt bestellen.

 • S1 werkschoenen hebben een veiligheids neus. De veiligheids neus zorgt dat uw tenen beschermd worden. S1 werkschoenen zijn geschikt voor een droge werkomgeving en zijn verder antistatisch en nemen energie op in de hak.
  • S1P werkschoenen hebben net als de S1- werkschoenen een veiligheidsneus, maar ook nog een veiligheidszool. S1p werkschoenen zijn niet geschikt voor een werkomgeving die nat of vochtig kan worden. Daarnaast zijn de schoenen antistatisch en nemen energie op in hak.
  • S2 werkschoenen zijn hetzelfde als S1-werkschoenen, maar hebben daarnaast een verhoogde weerstand tegen het binnendringen van water. S2 schoenen zijn dus wel geschikt voor gebruik in vochtige omstandigheden of op plaatsen waar het vochtig kan worden, zoals buiten.
  • S3 werkschoenen zijn een combinatie van S1P en S2 schoenen. Deze waterbestendige werkschoenen met veiligheidsneus, en –zool worden het meest verkocht, omdat ze voor vele werkomstandigheden geschikt zijn.
 • S4 werkschoenen zijn weer hetzelfde als schoenen met een S1 norm, maar de schoenen of laarzen zijn gemaakt van PU, rubber of kunststof materialen en zijn daardoor waterdicht.
  • S5 werkschoenen zijn hetzelfde als S4 werkschoenen, maar hebben ook nog een tussenzool en een antislipprofiel. Deze veiligheidsschoenen zijn dus het meest veilig.

dames werkschoenen