Wat kosten werkschoenen?

Wat kosten werkschoenen?

Er zijn werkschoenen in alle verschillende prijzen van laag tot hoog en ook een middensegment, maar hoe duur de schoen is hangt van verschillende factoren af. 

Lage prijs

Werkschoenen met een lage prijs betekent niet dat ze slechter zijn voor de veiligheid, maar hebben over het algemeen dezelfde vereisten als de duurdere en het middensegment allen is het zo dat de economische levensduur van de lage prijs producten wat lager is, dus dat betekend dat hij minder lang mee gaat dus je zal eerder aan vervanging toe zijn. Bekijk onze goedkoopste basis werkschoen.

Middensegment

Werkschoenen uit het middensegment zijn qua prijs/kwaliteit verhouding vaak het beste. de economische levensduur is hier ook best hoog al dus je hoeft niet snel nieuwe werkschoenen te kopen. 

Hoge prijs 

Klinkt heel cliché maar hier is de duurste vaak echt de beste met uitzondering van een paar merken. nu steeds meer bedrijven een groter budget nemen voor werkkleding, omdat de economische levensduur dan een stuk wordt verhoogd en dat is ook nog is een stuk beter voor het milieu.   

SegmentLaagste prijsHoogste prijs
Lage segment werkschoenenVanaf € 20,00Tot € 39,00
Midden segment werkschoenenVanaf € 40,00Tot € 79,00
Hoge segment werkschoenenVanaf € 80,00Tot € 200,00