Waar koop ik werkschoenen in grote maten?

grote maat werkschoen

Nederlanders zijn over het algemeen lang en hebben vaak grote voeten. Het is lastig om goede en leuke schoenen te vinden als u een grote maat voet heeft. Laat staan dat u goede werkschoenen vindt in de maat 47, 48, 49, 50 en 51. Werkschoenen zorgen voor bescherming van uw voeten en voor een betere veiligheid, maar het is niet de bedoeling dat de veiligheidsschoenen te krap zitten.

Waar koop ik werkschoenen in grote maten?werkschoenen-grote-maten

Het is moeilijk om juiste veiligheidsschoenen te vinden in de grote maten. Gelukkig spelen telkens meer fabrikanten in op de groeiende vraag van werkschoenen in grote maten. Bij WerkschoenenWinkel.nl heeft u de keuze uit elf verschillende werkschoenen in maat 47 tot en met maat 51.

Hoge werkschoenen in grote maten

Er zijn verschillende hoge model werkschoenen in grote maten. Het voordeel van een hoog model werkschoen is dat uw enkels ook goed worden ondersteund waardoor u minder snel last krijgt van vermoeide voeten of benen. De hoge werkschoenen in grote maten zijn allemaal gemaakt van zwart leder en worden gesloten met veters. De veiligheidsschoenen voldoen ook allemaal aan de S3-veiligheidseisen. Dat houdt in dat de schoenen voorzien zijn van een veiligheidsneus en –zool.

grote maten werkschoenenLage werkschoenen in grote maten

Er zijn verschillende soorten lage modellen werkschoenen. Zo is er een witte S2 werkschoen die geschikt is voor werk in de zorg, horeca of voor schilders of stukadoors. Een S2-werkschoen is voorzien van een veiligheidsneus, maar niet van een veiligheidszool. Ook zijn er twee lage modellen werkschoenen in maten 47 tot en met 50 die geschikt zijn voor onder een pantalon, dus geschikt voor managers en leidinggevenden. Aan lassers of mensen die werken met een hoge temperaturen is ook gedacht. Voor hen is de speciale lasschoen ook beschikbaar tot maat 48.

Hoe bepaal ik mijn schoenmaat?

Veel mensen vinden het spannend om online werkschoenen te kopen want uSchoenmaat meten kunt de schoenen niet van tevoren passen. Wij raden aan om de maat schoenen te bestellen die u normaal ook draagt. Werkschoenen zitten over het algemeen iets ruimer, maar het is zeker belangrijk dat de werkschoenen niet te krap zitten in verband met de veiligheidsneus welke natuurlijk erg hard is. Om te kijken welke schoenmaat u heeft kunt u hieronder lezen hoe u dat berekend:
De benodigdheden:
• Een a4-tje
• Een pen of potlood
• Een liniaal, meetlint of –lat

1: Zet uw voeten op een stuk papier en teken de omtrek.
2: Meet de afstand van het einde van uw hiel tot aan het puntje van uw grootste teen: dat is uw voetlengte.
3: Kijk in de tabel welke maat er hoort bij uw grootste voetlengte in cm
Schoenmaat tabel