Compleet vernieuwde website met nieuwe producten

Werkschoenenwinkel heeft een compleet vernieuwde website met meer dan 200 nieuwe werkschoenen. De nieuwe werkschoenen hebben verschillende normeringen van s1 tot s5. Uit alle verschillende werkschoenen is hier een goede top 5.

Top 5 werkschoenen 

  1. Pax Werkschoen S3 hoog Model goedkoop: De hoge werkschoen Basis Goedkoop is in veiligheidsschoen met een S3 normering. Dit heeft onder andere tot gevolg dat de veiligheidsschoen een stalen neus en stalen tussenzool bevat.Met zijn Cambrelle voering heeft u in de zomer heerlijk koele voeten, maar in de winter lekkere warme voeten.
  2. Metaalvrije Werkschoen Safety Jogger: De Metaalvrije Werkschoen Safety Jogger is zeer populair onder beveiligers. Daarnaast is de schoen ook zeer geschikt zware werkzaamheden. De veiligheidsschoenen zijn gemaakt van vuil- en waterafstotend volnerf leder en gevoerd met ademende cambrelle. Het is een hoog, zwart model en voldoet aan de S3 veiligheidsnormering. 
  3. Zwarte Robuuste Werkschoenen Sixton Adventure S3 SRC HRO: De waterdichte Sixton Adventure S3 Werkschoenen zijn robuust en slijtvast, maar ook zeer comfortabel. De S3 genormeerde werkschoen beschermt jouw voeten met de composiet veiligheidsneus en Zero antiperforatie veiligheidszool. 
  4. Hoge Werkschoenen Sixton Corvara S3 SRC Met Overneus: De stevige Sixton Corvara werkschoenen zijn breed inzetbaar dankzij de vele eigenschappen. Dit hoge model met veters en stevige overneus is licht van gewicht en zeer flexibel waardoor stappen goed worden afgewikkeld. 
  5. Safety Jogger Worker Stevige Werkschoen S3 SRC: Ze zijn een hoog model, uitgevoerd in het zwart. De vuil- en waterafstotende buitenzijde is gemaakt van volnerfleer en jouw voeten worden optimaal beschermd door een stalen veiligheidsneus en -zool. Dit zijn sterke S3 werkschoenen die wel een stootje kunnen hebben. 

Nieuw assortiment werkkleding

Een heel nieuw assortiment que werkkleding is er toegevoegd op onze website. wij hebben verschillende soorten werkkleding zoals: Overalls, werkbroeken, werkjassen soft shell, werkjassen, T-shirts, werksokken, sweaters, stofjassen, regenkleding, riemen, reflectiekleding, bodywarmers, thermobroeken en poloshirts. Dus wat je ook zoekt qua werkkleding de kans is bijna 100% dat wij het hebben.