Wat zijn de best verkochte werkkleding artikelen?

Op onze website staan verschillende soorten werkkleding van werkbroeken tot werkjassen. hier onder ga ik bespreken welke van deze artikelen vaak worden gekocht en waarom ze vaak worden gekocht. 

  1. Stevige Korte Werkbroek 4Work Murcia Grijs: Nu de zomer er weer aankomt zijn de korte werkbroeken weer helemaal in. De Stevige Korte Werkbroek 4Work is comfortabel, functioneel en volledig grijs van kleur. De broek heeft een knoopsluiting met rits en bovendien een verstelbaar achterpand met elastiek en knopen. Deze korte werkbroeken zijn heerlijk comfortabel bij warm weer of warme omstandigheden.
  1. Uniwear Bodywarmer Multi Pocket Navy Blauw Met 9 Zakken: Omdat de zomer begint zijn bodywarmers ook weer helemaal in. Deze functionele Uniwear Bodywarmer Multi Pocket Navy Blauw is gemaakt van 50% katoen en 50% polyester, met een voering van 100% polyester. De bodywarmer heeft 9 zakken, waarvan de meeste afsluitbaar zijn met een rits of een drukknop. In de armopeningen zit een windvanger.
  1. Poloshirt Premium Naden Heren: Poloshirts zijn van de lente tot aan de herfst draagbaar daarna wordt het er wat te koud voor. Dit premium poloshirt heeft een moderne uitstraling. Het tricorp logo zit op de schouder. de bovenkant van dit poloshirt is gepeached dat betekent dat de stof veel zachter en gladder aanvoelt. Het poloshirt heeft een goede draagcomfort en behoudt goed zijn pasvorm. 
  1. 3 paar werksokken Safety Joggers: Naast goede werkschoenen is het belangrijk om goede werksokken te dragen. Deze sokken van Safety Jogger zijn gemaakt van 75% katoen, 23% polyester en 2% elastaan. De werksokken volgen de vorm van jouw voet en geven bovendien extra ondersteuning aan de voet dankzij een elastisch en verstevigd enkelstuk.
  1. Tricorp Softshell Bicolor Naden: De Tricorp Heren Softshell is een praktische softshelljas die in elk seizoen van het jaar gedragen kan worden. De jas beschermt je tegen harde wind en lagere temperaturen en ook is hij waterafstotend, maar de jas is ook goed te gebruiken wanneer het mooi weer is. De Tricorp softshelljas is erg comfortabel en licht van gewicht met daarbij een handige borstzak en 2 zijzakken. Alle zakken zijn af te sluiten met een rits.