Waarom stretch werkbroeken?

Ben je tijdens het werken veel aan het bewegen? En ben je op zoek naar een comfortabele werkbroek waar je veel bewegingsvrijheid in hebt?  Momenteel komen er steeds meer stretch werkbroeken op de markt. Stretch was in de mode al ruim aanwezig, maar komt steeds meer in de werkkleding in beeld. Broeken die meebewegen met werken is natuurlijk een stuk comfortabeler.

Top 10 werkbroeken

  1. Workman 5065 Horti/Agri Korte Werkbroek Lichtgewicht: Is een korte zwarte werkbroek die licht van gewicht is en perfect gebruikt kan worden bij warmere omgevingen zoals in de zomer. Doordat de werkbroek zo licht is zit de werkbroek comfortabel en luchtig. Het speciale aan de werkbroek is dat het volledig CO2 gecompenseerd is door middel van het Trees for All-concept. 
  2. Newstar Jeans Slim Fit Spijkerbroek: De Newstar Jeans Slim Fit Spijkerbroek is in de kleur blauw te verkrijgen. De broek heeft een knoopsluiting en een YKK-ritssluiting.
  3. Werkbroek SchildersBroek Zwart: Deze Werkbroek heeft een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Scherp geprijsd en in elkaar gezet door middel van driedubbele stiknaden. Bovendien kun je voldoende spullen kwijt in de deze werkbroek. De broek heeft 2 zijzakken, 2 achterzakken, een beenzak, een rolmaat zaak en een duimstokzak. 
  4. Voordelige Werkbroek Grijs/Zwart: De multifunctionele Voordelige Werkbroek Grijs/Zwart is een echte topper op de werkplaats. Door maar liefst twee zijzakken, twee achterzakken, een duimstok- en rolmaat zak en een beenzak neem je alle gegevens en klein gereedschap gemakkelijk met jou mee.
  5. Voordelige Werkspijkerbroek Gevavi: Het model is tapered fit. De werkbroeken hebben veel handige zakken, zoals 2 afsluitbare achterzakken, dijbeenzakken, een duimstokzak en een telefoonzak. Er zitten diverse slijtvaste Cordura verstevigingen verwerkt in de broek, zoals ook bij de kniezakken. 
  6. Korte Werkbroek Zwart 4Work Murcia Zwart: is een comfortabele en functionele korte broek, geschikt alle omstandigheden. De broek is volledig zwart van kleur, heeft een knoopsluiting met rits en bovendien een verstelbaar rugpand met elastiek en knopen. Deze korte werkbroeken zijn heerlijk comfortabel bij warm weer of warme omstandigheden.
  7. Comfortabele Werkbroek Snickers: De duimstokzak met buiten vak en de twee holsterzakken met wijde opening en buitenvakken, zorgen voor genoeg opbergruimte. De kniezakken zijn voorzien van het KneeGuard™ positioneringssysteem. In combinatie met het Twisted Leg™ blijft deze werkbroek altijd perfect op zijn plaats zitten.
  8. Slim Fit Werkbroeken Snickers Allroundwork: De flexibele Slim Fit Werkbroeken Snickers zijn beschikbaar in diverse kleuren en zijn perfect voor dagelijks gebruik en lichte tot normale werkzaamheden. De werkbroek biedt een mooie aangesloten pasvorm en is bovendien zeer flexibel en comfortabel.
  9. Werk jeans Bruno Azue: De jeans van Bruno zijn donkerblauwe jeans voor heren met een regular fit en stretch. Ze hebben een stoere vormgegeven en zijn uitermate geschikt voor de op werk of vrije tijd. Ze hebben 5 broekzakken met voldoende opbergmogelijkheden. Ze zijn in diverse breedte- en lengtematen te verkrijgen. 
  10. Slijtvaste Cargo Werkbroek Workman Navy: De Slijtvaste Werkbroek Workman (Navy) is een echt kwaliteitsproduct. Een mooie, slijt- en kleurvaste werkbroek die allround inzetbaar is. De kniezakken bevatten bovendien slijtvast Cordura. Hierdoor gaat de broek langer mee. Verder hebben de kniezakken twee vulposities, waardoor je zelf kunt kiezen op welke hoogte jouw kniebescherming het beste zit.