Winter Werkschoenen & Werkkleding

werkschoenen S3

De koude winter dagen zijn weer aangebroken en is het geen overbodige luxe om weer winter werkschoenen, winter werkkleding en/of winter werkhandschoenen aan te schaffen. Werken in de kou of sneeuw kan bijzonder onaangenaam zijn vooral als je er niet goed gekleed voor bent. Goede winter werkschoenen kan voorkomen dat je voeten onderkoeld raken en je geen pijnlijke tenen er aan overhoud. Dit geldt ook voor winter werkkleding. Isolerende werkkleding zorgt ervoor dat je lichaamstempratuur niet sterk daalt tijdens het werken in de kou of sneeuw. Ben jij op zoek naar de beste producten voor in de winter? Hieronder hebben wij producten voor je samengesteld die geschikt zijn voor geschikt voor werkzaamheden die ook buiten het winterseizoen in koude en/of vochtige ruimtes plaatsvinden, zoals in een koelcel of een vriescel.

Winter werkschoenen met isolerende zolen

Werkschoenen die voldoen aan de S3-veiligheidnorm zijn altijd voorzien van een zool die je voeten kan beschermen tegen het winterweer. Isolerende werkschoenen zijn essentieel tijden de koude werkdagen. Werkschoenen met een S3-veiligheidsnorm hebben een tussenzool dat werkt als isolerende laag tegen de koude grond.

Ook gevoerde werklaarzen zijn zeer geschikt voor de winter. Ook bij deze werklaarzen geldt dat ze voldoen aan de S3-veiligheidsnorm. De Sixton montana bruin 22 uit de collectie van Werkschoenenwinkel.nl outdry waterproof, wat inhoudt dat deze laars volledig waterdicht, winddicht maar ook ademend is. Deze werklaars heeft een Air Plus 3D Thermo Thinsulate isolatiesysteem voering, die uw voeten warm houdt.

Sixton montana bruin 2
Sixton montana bruin 22

Waterdichte werkschoenen

Wanneer het hard of langdurig regent of sneeuwt kunnen je voeten erg koud worden, dit kan zeer onaangenaam zijn. Kies daarvoor voor waterdichte werkschoenen om dit te voorkomen. De Albatros 63.112 uit de collectie van Werkschoenenwinkel.nl is een hoge werkschoen die valt onder de waterdichte collectie. Ga je liever voor een lager model dan raden wij Albatros 64.135 aan.

Albatros 63.112 waterdichte werkschoenen

Winter werkkleding

De tempraturen dalen en met de juiste winterkleding zorgt u ervoor dat u de koude maanden zonder moeite doorkomt. De juiste winter werkkleding is niet alleen warm maar ook noodzakelijk voor de bescherming van uw gezondheid. Winter werkkleding moet u naast eigenschappen zoals warmte comfort en goede vochtregulatie optimaal beschermen tegen de gevaren en risico’s in uw werkomgeving. Denk ook aan uw handen met waterdichte winter werkhandschoenen zorg je ervoor dat je handen niet onderkoelt raken door lage tempraturen.

Bekijk hier het gehele assortiment van werkschoenenwinkel.nl en ontvang GRATIS sokken bij iedere bestelling!