10 BESTE SNEAKER WERKSCHOENEN

sportieve werkschoen

VEEL MENSEN KRIJGEN DE OPDRACHT OM WERKSCHOENEN TE KOPEN VAN HUN BAAS OF LEIDINGGEVENDE IN BEPAALDE SECTOREN. VAAK DENKEN ZE AAN LOCHE EN LOMPE SCHOENEN DIE ZE MOETEN DRAGEN. VAAK ZAKT ZE DE MOET DAN AL IN DE (WERK)SCHOENEN. MAAR WIST U OOK DAT ER WERKSCHOENEN ZIJN DIE ERUIT ZIEN ALS SNEAKERS?. VOOR IEDEREEN DIE DIT PROBLEEM OOK HEEFT. HEBBEN WIJ ONZE TOP 10 MOOISTE EN BESTE SNEAKER WERKSCHOENEN OP EEN RIJTJE GEZET.

 

WAAROM (SNEAKER) WERKSCHOENEN?

Een werkgever of een bedrijf hoort een ARBO-document te bezitten. Uit dit ARBO-document blijkt hoe er gewerkt moet worden op de werkvloer. Wat de arbeidsomstandigheden zijn en wat de eventuele risico’s zijn die het werken met zich mee brengt in bepaalde sectoren. Natuurlijk staat er ook in hoe hiermee gehandeld moet worden. Bijvoorbeeld door beschermende (sneaker) schoenen te dragen om de meeste ongelukken te voorkomen.

Meer weten over het ARBO-document en waarom werkschoenen gedragen moeten worden, klik dan hier

 

HOE ZIEN SNEAKER WERKSCHOENEN ERUIT?

Het dragen van (sneaker)werkschoenen heeft als voordeel dat de werknemer en de werkgever beschermt worden. De werknemer wordt beschermt tegen persoonlijke schaden van het lichaam en de werkgever wordt beschermt tegen het verliezen van personeel. Maar niet alle werkgevers en werknemers zitten er op te wachten om ‘kisten’ te dragen als werkschoenen. Veel werkgevers en werknemers vinden de ‘kisten’ lelijk of vermoeiend, hiervoor is een oplossing bedacht. Namelijk schoenen met het uiterlijk van een sneaker maar met de veiligheidsnormen zoals die in kisten ook zitten. We spreken over een wolf in schaapskleren is. De sneakers hebben een mooi en sexy uiterlijk zoals de meeste sneakers dat hebben. Alleen met de veilige eigenschappen zoals de kosten dit ook hebben. Speciaal voor degene die het niet zien zitten om kisten te dragen. Maar bij wie het wel verplicht is om werkschoenen te dragen hebben wij onze top 10 veiligheidsschoenen samengesteld.

DÉ TOP 10 BESTE SNEAKER WERKSCHOENEN

 1. Safety Jogger Desert 011 ­­­­ 043 / 0117sneaker werkschoenen

De Safety Jogger Desert is niet alleen functioneel, de werksneakers zijn ook nog is stijlvol. Naast dat de sneakers aan de S1P normen voldoen met stalenneus en stalenzool. Hebben ze ook antiperforatie, antislip en antistatische eigenschappen. Met een uitneembare zool is de schoen ook perfect te dragen buiten het werken om. Omdat de Desert verkrijgbaar is in 3 kleuren, passen de sneaker bij vrijwel elke outfit. Of je nou aan het werken bent of niet.

 

 1. werkschoen sneakerQuick Olympic Black Nette Halfhoge Werkschoenen

De Quick Olympic Black Nette Halfhoge Werkschoenen zijn sneakers die zijn aan de dure kant. Maar dan heb je ook wel wat, het zijn niet zomaar werksneakers. Met het blote oog is het niet te zien dat die veilige schoenen zijn om te dragen bij extreme werkomstandigheden. Dat zijn ze wel. De werksneakers van Quick hebben een S3 normering. Dit wil zeggen dat ze bij bijna alle werkomstandigheden geschikt zijn. De kevlar zool zorgt ervoor dat de schoen licht is en niet voelt als een zware werkschoen. Ook heeft de sneakers een stalenneus, een uitneembare zool, antistatische eigenschappen en is bestendig tegen uitglijden. Het uiterlijk van de Quick sneaker maakt het ook mogelijk dat zowel mannen als vrouwen de schoenen kunnen dragen.

 

 

 1. Safety Jogger Daker Moderne Werkschoen S3

De Safety Jogger Daker met de S3 normering is wat veel mensen zoeken in werksneakers. Het is een sneaker die alles biedt tegen een goedkope prijs, en dit met een S3 normering. De schoenen zijn uitgerust met een stalenneus en –zool waardoor het binnendringen van scherpe voorwerpen nihil is. Uitglijden met de PU zool gebeurt niet tot nauwelijks. De schoen is waterafstotend zodat de voeten droog blijven is natte omstandigheden, maar de schoen blijft wel ademen. Dit is allemaal voor een prijs van minder dan €50.

 1. Puma 632240 Hoge Werkschoenenhoge sneaker werkschoen

De Puma 632240 is een sneaker voor de mannen die veilig willen werken maar ook stijlvol willen zijn. De sneaker is een opvallende verschijning met de gele accenten waarmee de veiligheid sneaker is uitgerust. De sneakers zijn ook uitgerust met een kevlarzool en een neus van composiet. Waardoor de schoenen als veren om de voeten voelen. Ook is het binnendringen van scherpe voorwerpen bijna niet mogelijk net als het binnendringen van water. Dit zorgt voor een comfortabele schoen die goed ademt. Uitglijden zal ook niet snel gebeuren met de schoenen vanwege de PU zool met SRC normering.

 

 1. No Risk Surfer Werkschoenen

De No Risk Surfer sneakers opvallende maar ook zeker veilige schoenen om te dragen. De Surfer werkschoenen zijn gemaakt met een zool van kevlar. Dat alle scherpe voorwerpen tegen binnen dringen van de zool houdt. Hiernaast heeft de schoen een neus van staal om de tenen te beschermen. Ook worden elektrische ladingen naar de grond geleid via de zolen, de zolen beschikken ook over antislip materiaal. Dit is allemaal zo verwerkt in de zwarte met donkerblauwe schoen dat het eruit ziet als elke andere moderne sneaker. En net als alle moderne sneaker heeft de Surfer ook een zool die uitneembaar is voor makkelijk onderhoudt.

sportieve werkschoen

 1. Derby Black Nette Werkschoenen S3

De Derby Black is een onopvallende maar functionele sneaker voor zowel mannen als vouwen die van zwarte sneakers houden. De Derby is uitgerust met de kevlar zolen en een stalen neus wat de schoen perforatie bestendig maakt. Naast dit is de zwarte werkschoen ook nog is antislip. En het geleiden van elektrostatische ladingen gebeurt zonder het door te hebben. Het gladde leer van de schoen is gemakkelijk schoon te maken, net als de zool van de schoen. De zool van de schoen is uitneembaar. De binnenkant van de zwarte veiligheid schoen zorgt voor een goede ventilatie en houdt de schoen koel. Zelfs wanneer de zwarte schoenen in de volle zon gebruikt worden. De schoen heeft een laag model wat de schoen minder stabiel maakt dan hoge schoen. Maar frisser om te dragen in de zomer.

 1. Catterpillar Streamline Model S1P

Het Amerikaanse merk Caterpillar staat bekend om de bouw van zware machines voor in de weg-, mijn-, en waterbouw. Maar Caterpillar maakt ook hoogwaardige schoenen voor de mensen die werken in deze sectoren. Dit wil zeggen dat de schoenen een kevlarzool hebben en een veiligheidsneus gemaakt van composiet. Door het gebruiken van kevlar in de zool is de schoen beschermt tegen scherpe voorwerpen die willen indringen. Ook heeft de zool een PU rubberen antislipzool. De inlegzool van de schoen is uitneembaar waardoor de sneakers gemakkelijk schoon te maken zijn. Na het gebruiken in bijvoorbeeld natte weersomstandigheden. Ook in deze weersomstandigheden worden de voeten beschermt tegen water wat indringt door de waterafstotende laag. De Caterpillar Streamline sneakers zien er niet alleen uit als een sneaker. Ze zijn ook net zo licht als de meeste normale sneakers. Ademen net als iedere andere sneaker goed voor optimale klimaatregeling binnenin de schoen.

 1. Emma Ruffneck Clay

De lage sneakers van Emma zorgen niet alleen voor een goede veiligheid op de werkvloer. Maar ook zorgen de Ruffneck Clay’s ervoor dat al je collega’s jaloers zullen zijn op je mooie sneakers. De Emma sneakers zijn voorzien van een stalenneus en een antipenetratie zool die geweven is. De onderkant van de sneaker is voorzien van een antislipzool en de buitenkant van de schoenen heeft waterafstotende eigenschappen. De uitneembare zool van de sneakers zorgt ervoor dat de sneakers gemakkelijk in onderhoudt zijn. Hierdoor blijven de sneakers goed ademen. Elke elektrostatische ladingen worden via de grond afgeleid voor het voorkomen van ongelukkigen. De sneakers van Emma zijn strakke zwarte sneakers met opvallende oranje accenten.

 1. Pax Werkschoen S3 Laag Model Goedkoop 

  De Gevavi Pax werksneakers zijn sneakers voor iedereen die er niet veel geld aan uit wilt geven. Maar wel alle voordelen wilt van een S3 genormeerde werkschoen. Dit allemaal in de vorm van een sneaker. De sneakers zijn gemaakt van nerfleer wat ervoor zorgt dat de kans op scheuren van het leer klein is. De neus van de schoen is beveiligd met staal en de zolen zijn antiperforatie gemaakt. Doormiddel van het gebruiken van hoogwaardig kevlar zijn de sneakers antiperforatie. De schoenen kunnen gedragen worden door zowel mannen als vrouwen, door het brede assortiment. De zolen zijn bestendig tegen slippen en tegen het ontstaan van elektrische ladingen. De sneakers gebruiken is warm of nat weer? Geen probleem, de schoenen zijn voorzien van een perfect klimaatregelingssysteem, de buitenkant van de schoen heeft waterafstotende eigenschappen. Deze sneaker heeft alle voordelen van een dure werkschoen maar voor een prijs van minder van €50,-.

 1. Elton Shadow Mid S3 ESD Werkschoenen

Last, but not least de Elton Shadow, de sneakers zien eruit als all-stars maar dit zijn ze zeker niet. De Elton sneakers hebben een stalenneus voor het voorkomen van ongelukken met de tenen. Net als een zool die voorzien is van staal zodat het binnendringen van scherpe voorwerpen bijna niet mogelijk is. Met de anatomische pasvorm en de uitneembare zool zitten de Shadow werksneakers als een tweede huis om de voeten heen. De schoenen hebben een antislip zool tegen het uitglijden. Ook hebben ze antistatische zolen die ervoor zorgen dat er geen statische elektriciteit kan ontstaan. De sneakers zijn gemaakt voor zowel mannen als vrouwen die houden van droge voeten, zelf bij natte weersomstandigheden.

 hippe sneaker werkschoen

UITGELICHT, SAFETY JOGGER DESSERT 011 / 043 / 0117

De safety Jogger Desert is niet alleen de allermooiste sneaker in onze ogen, hij is ook nog super veilig. De werkschoenen hebben stalen neuzen en een stalen zool waardoor het indringen van scherpe voorwerpen van de schoen lastig word. De veiligheidsschoenen zijn niet aan 1 kleur verbonden. Er zijn maar liefst drie kleuren waaruit je kan kiezen, beige, zwart en blauw. De werkschoenen zijn voor zowel mannen als vrouwen. Met het breedte aanbod van maten is er voor bijna iedereen een keuze.