Goedkope werkkleding voor een dure winter

Kou tijdens het werk is erg vervelend natuurlijk. Maar wat kunnen werkgevers verwachten in deze uitzonderlijke situatie, met zo hoge gas- en energieprijzen? Stijgende energie- en gasprijzen creëren een geheel nieuwe situatie. Maar helaas is de verwarmingsknop niet meer zo makkelijk te draaien als thuis. Dus moeten we samen op zoek naar een andere manier om warm en comfortabel te blijven op het werk. Als je buiten werkt, ben je gewend om in de kou te werken en weet je hoe je daar het beste mee om kunt gaan.

Werkkleding hoeft niet duur te zijn

Geld uitgeven aan werkkleding is onvermijdelijk. Met name als er om welke reden dan ook gevaarlijke situaties in het bedrijf kunnen ontstaan, is het van belang dat er voldoende middelen beschikbaar zijn om medewerkers tegen deze situaties te beschermen. Ons assortiment laat zien dat als je zorgvuldig kiest, je niet veel geld hoeft uit te geven aan beschermende kleding.Heeft u bijvoorbeeld al een duidelijk risicoprofiel? U kunt werkkleding samenstellen die in jouw budget past.

Wat voor goedkope werkkleding voor in de winter is er?

er zijn verschillende soorten goedkope werkkleding voor in de winter in ons assortiment zoals:

  • Werkbroeken
  • Werkjassen
  • Werksokken
  • Werksweaters
  • Thermobroeken 

1 Goedkope werkbroek – Voordelige Werkbroek Grijs/Zwart €27,72

De betaalbare grijs/zwarte multifunctionele werkbroek is een echte topper op de werkvloer. Werk je veel op je knieën? Dan beschermen de Cordura kniezakken je knieën en je broek. Cordura heeft de eigenschap zeer duurzaam en slijtvast te zijn.

2 Goedkope werkjas – Terratrend Werkjas 4629 grijs/oranje €59,74

Het Terratrend grijs/oranje business jack is erg functioneel en warm. Deze jas heeft een lage halslijn en is doorgestikt. De versterkte schouderstukken zorgen voor extra stevigheid. En dat voor een lage prijs!

3 Goedkope werksokken – Thermosokken (Bundel van 2 paar) €5,00

Deze betaalbare thermosokken zijn ideaal om te werken bij koud weer. Dit zijn warme en comfortabele sokken die ideaal zijn voor koude werkdagen. De sokken zijn zwart en gemaakt van zachte katoenen stof.

4 Goedkope werksweater – Sweater Premium Naden €38,11

Dit premium vest van Tricorp heeft een ronde hals en schuine naden op de borst. Het is gemaakt van 80% katoen en is wasbaar tot 40 graden. De trui heeft een zeer goed isolerend effect.

5 Goedkope thermobroek – Ademende Thermobroek Zwart Uniseks €12,15 

Deze zwarte thermobroek met lange pijpen is gemaakt van 50% polyester en 50% viscose. Deze broek is ademend en vochtafvoerend en houdt goed warm. In de taille zit elastiek en de naden zijn plat gestikt voor extra comfort.