Top 5 werkbroeken voor heren met stretch

Beweeg je veel op je werk? Ben je op zoek naar een comfortabele werkbroek die je veel bewegingsvrijheid geeft, dan lees je de juiste blog. Als je ooit een stretchy werkbroek hebt gedragen, wil je voorlopig geen andere werkbroeken dragen. Bij Werkschoenenwinkel vind je een groot assortiment werkbroeken. Vind een werkbroek die bij je werk past. 

De voordelen van stretch werkbroeken:

  • Meer comfort.
  • Meer bewegingsvrijheid (vooral bij bukken).
  • Moderne pasvorm (slim fit).
  • Stretch werkbroeken zijn vooral populair bij veel bewegende beroepen. Door het hoge draagcomfort en de goede pasvorm.

1 Werkbroek Mascot 17079-311 Wit/Zwart

De Werkbroek Mascot 17079-311 is gemaakt van rekbare stof waardoor je veel ruimte en bewegingsvrijheid hebt. Deze stof is extreem licht en tegelijkertijd zeer slijtvast. De stof heeft ook een waterafstotende functie tegen lichte regen. De werkbroek heeft een lage taille en een voorgevormde tailleband.

2 Comfortabele Stretch Werkbroeken Workman Zwart

Stretch werkbroek Workman (zwart) combineert veiligheid en comfort. Het is ook licht van gewicht en heeft een handig reflecterend oppervlak zodat je opvalt in het donker. Werkbroeken zijn van 47% katoen, 31% polyester, 22% Coolmax. Dankzij de in het materiaal ingebouwde Cordura-stretch stof is de broek extreem rekbaar, slijtvast en uiterst comfortabel.

3 Comfortabele Werkbroek Diadora Antraciet Met Stretch

Werkbroek Carbon Antraciet is een soepel vallende, rekbare werkbroek. De werkbroek is antracietkleurig en heeft reflecterende strepen langs de knieën en zakken voor een betere zichtbaarheid bij weinig licht. Hij is gemaakt van een waterafstotend materiaal vergelijkbaar met softshell stof. Sluit met een verborgen knoop en rits.

4 Duurzame Full stretch werkbroek (in zwart en grijs beschikbaar)

 

Werkbroek voor dagelijks gebruik met 4-way stretchstof voor comfort en bewegingsvrijheid. De CORDURA® stretch boven de knie geeft je meer bewegingsvrijheid terwijl het gebogen been aan de voorkant zorgt voor een optimale pasvorm. Bovendien is deze multifunctionele broek voorzien van het KneeGuard™-systeem.

5 Comfortabele stretch AW werkbroek met kniestukken (in zwart en grijs beschikbaar)

Snickers AllroundWork werkbroeken zijn perfect voor dagelijks gebruik. Het kan worden gebruikt voor lichte tot informele klussen. Deze werkbroek heeft een slim fit en valt daardoor wat smaller. Het is volledig gemaakt van rekbaar materiaal, wat de heren werkbroek zeer veelzijdig en comfortabel maakt.