Onze top 6 best verkochte dames werkschoenen

Veiligheid op de werkvloer is van uiterst belang. Goede werkschoenen zijn daar een essentieel onderdeel in. Het is wel belangrijk dat de werkschoenen naast de benodigde veiligheid ook een goede pasvorm hebben. Het kiezen van de juiste werkschoen voor dames is dus erg belangrijk. Dit zijn onze top 6 best verkochte dames werkschoenen.

1. Steel Blue Southern Cross S3

De Steel Blue Southern Cross Dames Werkschoen Roze zijn roze met een beige loopzool. De naden op deze werkschoenen zijn van nylondraad. De binnenvoering en padding rond om de wreef en hiel zijn grijs.

Deze werkschoen heeft een slijtvaste loopzool van nitrilrubber. Deze zool heeft een SRC-normering met uitstekende grip, hittebestendigheid tot 300°C contactwarmte en loopgemak. Dit komt door de Tri-Sole Comfort Technology die door alle lagen van de zool dringt. Deze technologie zorgt voor een goede schokabsorptie. Daarbij heeft de werkschoen een speciale Schacht, die zorgt voor versteviging. De neusbescherming is van polyurethaan. Dit zorgt voor extra bescherming en voorkomt slijtage. De binnenvoering is gemaakt van zacht en comfortabel Baltico. Dit zorgt voor een goede zweetafvoer en maakt de schoen ademend. Zo blijven de voeten langer fris.

2.       Grisport S3 Hoge Veiligheidsschoenen

De Comfortabele S3 Veiligheidsschoenen van Grisport zijn stevige, hoge werkschoenen die binnen de S3 normering vallen. Deze werkschoen heeft een zeer goed loopcomfort. De bovenzijde is gemaakt van ademend volnerfleder en baarbij heeft de schoen een hoge vochtafvoering door de cambrelle voering. Het loopcomfort wordt verhoogd door het hiel support systeem van Grisport en door de anatomisch gevormde inlegzool.

De voeten worden maximaal beschermd door de ademende stalen veligheidsneus en stalen tussenzool. De loopzool zorgt niet alleen voor extra grip en antislip SRC, maar is ook antistatisch, schokdempend en hittebestendig tot een contactwarmte van 300 graden Celsius. De overneus beschermt de veiligheidsschoen bij geknield werk.

3.       Safety Jogger Rihanna S3

Op zoek naar hippe en sportieve dameswerkschoenen? Dan zijn de Dames werkschoenen Safety Jogger Rihanna een goede keuze. Naast het hippe design zijn deze dames veiligheidsschoenen S3 genormeerd en voorzien van een stalen veiligheidsneus en kevlar tussenzool.

De zwarte upper met paarse details is gemaakt van nubuckleer en is vuil- en waterafstotend. De rubberen SRC antislip loopzool geeft goede grip en demping. De anatomisch gevormde inlegzool is uitneembaar en de ademende mesh voering zorgt voor frisse voeten. Door het lichte gewicht van deze werkschoen raken jouw benen en voeten minder snel vermoeid na een hele dag zwaar werken.

4.       Safety Jogger Beyonce S3

Ook deze werkschoenen hebben een hippe en sportieve uitstraling. Naast het hippe design zijn deze dames veiligheidsschoenen S3 gekwalificeerd dankzij de stalen veiligheidsneus en de kevlar tussenzool.

De zwarte upper is gemaakt van nubuckleer en is vuil- en waterafstotend. De rubberen loopzool geeft goede grip en demping en is bovendien SRC antislip genormeerd. De uitneembare inlegzool is anatomisch gevormd. En ook deze werkschoenen zijn lichtgewicht, waardoor de benen en voeten minder snel vermoeid raken tijdens het dragen van de werkschoenen.

5.       Grisport Cross Safety Serena S3

De Grisport Cross Safety Serena zijn sportieve, lichtgewicht dameswerkschoenen. De safety sneakers voldoen aan de S3 veiligheidsklasse en zijn zwart met grijs van kleur. Met een fiberglas veiligheidsneus, een kevlar veiligheidszool weegt deze werkschoen slechts 486 gram.

De veiligheidsschoen kent veel ademende eigenschappen. Dit maakt de schoen erg comfortable om te dragen. De binnenvoering is warmte isolerend en bestaat uit ademende cambrelle. Deze voering reguliert de temperatuur van jouw voeten. De flexibele PU/rubberen zool geeft een goede grip en is hittebestendig. De werkschoenen zijn vuil- en waterafstotend en slijtvast.

6.       Safety Jogger Organisch S1P

De Safety Jogger Organic zijn sportieve en elegante veiligheidsschoenen. De schoen is volledig grijs van kleur en heeft een laag sneaker model. De S1P genormeerde werkschoen heeft een stalen veiligheidsneus en een zool die de voeten optimaal beschermen. De ademende upper van nubuckleer en de ademende binnenvoering zorgen voor goede ventilatie. Dit zorgt voor frisse voeten gedurende de werkdag.

De PU/PU loopzool verzorgt een goede grip met de SRC normering en is bestand tegen olieën en zuren. De verwisselbare Impact Foam inlegzool zorgt voor een goede ondersteuning van jouw hiel en de Shock Impact Zone draagt bij aan verdere schokdemping.