Top 5 beste werkschoenen van 2023

Wanneer u in de bouw of een ander soortgelijk veld werkt, zijn werkschoenen essentieel. Naast de werkschoenen die de voeten optimaal ondersteunen, worden ook de voeten beschermd. Het maakt niet uit wat voor werk u doet, het is altijd belangrijk om veiligheid te garanderen. Het kiezen van de juiste kleding en schoenen kan een groot verschil maken. Het dragen van werkschoenen is in veel branches verplicht. Veel fabrikanten hebben hierop ingespeeld, waardoor er een grote diversiteit aan werkschoenen beschikbaar is. Het is begrijpelijk dat het kiezen van een nieuw paar werkschoenen lastig kan zijn en daarom hebben wij een top 5 gemaakt.

1 Steel Blue Parkes Hoge S3 Werkschoen Zipper (Top werkschoen)

De Steel Blue Parkes S3 werkschoenen zijn volledig zwart met zwarte veters die op 6 rijen zijn vastgebonden. Aan de zijkant zit een praktische ritssluiting (met klittenband) waardoor hij erg makkelijk in gebruik is. Dit buitenwerk heeft een zool van TPU voor extra duurzaamheid. Dit type zool is bestand tegen de meest voorkomende oliën en chemicaliën.

2 Steel Blue Southern Cross Zwarte Stevige Hoge S3 SRC Werkschoen

Steel Blue Southern Cross heeft een S3-classificatie en is gemaakt van gewaxt volnerfleer voor een uitstekende vuil- en waterbestendigheid. Bovendien gebruiken we duurzaam nylondraad voor het stiksel, zodat het veel langer meegaat. De voering maakt gebruik van Baltico-stof om zweet snel te absorberen. Zo blijven je voeten langer fris.

3 Steel Blue Argyle Claret Hoge S3 Top Werkschoen

Steel Blue Argyle heeft een S3-classificatie en is gemaakt van volnerfleer dat is gewaxt voor een uitstekende vuil- en waterbestendigheid. Bovendien wordt voor het naaien een duurzame nylondraad gebruikt, zodat deze de veters niet hindert. De baltico stoffen voering absorbeert zweet goed en snel.

4 Steel Blue Whyalla Claret Half Hoge S3 Werkschoen

Deze Steel Blue Whyalla Claret is van zeer hoge kwaliteit. Dit model heeft een buitenzool van TPU voor extra duurzaamheid. Dit type zool is bestand tegen de meest voorkomende oliën en chemicaliën. Daarnaast is de zool hittebestendig tot 130° C. De zool heeft een blauw zwart oppervlak en een SRC antislip, slijtvaste laag

5 Werkschoenen Reebok Fusion Flexweave 1081 S3 SRC ESD

Deze Reebok Fusion Flexweave1081 Werk sneakers hebben een kunststof neus en composiete veiligheidszool. Dit betekent dat je voeten goed beschermd zijn, maar dat betekent niet dat ze comfortabel moeten zijn. Ademende binnenvoering en uitneembare Memory Tech-foamzool.