Top 5 goede werkschoenen met extra demping

Werken in de verschillende branches betekent vaak veel lopen. Als je veel meters per dag loopt wil je profiteren van comfortabele werkschoenen. Schoenen met een goede demping zijn aan te raden omdat je vaak op relatief vlakke en schone vloeren loopt. Daarnaast moeten werkschoenen een actieve houding bevorderen om stress op andere delen van het lichaam te voorkomen.

1 Grisport Sportschoen Laag Pro Dyno S1P

De Grisport Active Pro Disc veiligheidsschoenen zijn bruin/zwart. De schacht is grijs met verticale zwarte en gele strepen. De buitenzool en tussenzool zijn zwart. De voering is ook zwart. De lichtgewicht BOA werkschoenen van Grisport hebben geen veters, maar door het BOA sluitsysteem zijn de schoenen snel en eenvoudig aan te trekken.

2 Lage Sportieve Sneakerwerkschoen Zwart Puma Airtwist S3

De werkschoenen gebruiken altijd dempende CUSTOM FIT MID-binnenzolen die zeer comfortabel zijn om te dragen. De binnenzool is ademend en op elk moment uitneembaar. Antislip werkschoenen met SRC standaard rubberen buitenzool. Perfect als je comfortabele werkschoenen zoekt.

3 Quick Sprint Dark Werkschoen S1P 

De buitenzool is gemaakt van PU/PU en heeft een antislip specificatie die voldoet aan de SRC-normen. Dit is de hoogst haalbare norm op het gebied van antislip. De neus is gemaakt van composiet materiaal met een Kevlar veiligheidszool. Daardoor is de voet goed beschermd tegen gevaren en invloeden van buitenaf.

4 Werkschoenen Albatros 64.751 AER55 Impulse Laag S1P ESD

Deze sportieve werkschoenen hebben een zeer gedempte buitenzool die tijdens het lopen energie teruggeeft aan de gebruiker. De zool is gemaakt van rubber en heeft een uitstekende elasticiteit en flexibiliteit. De zool is ook SRA-standaard en is antislip.

5 Werkschoenen Reebok Fusion Flexweave 1073 S1P SRC ESD

Deze Reebok werk sneakers zijn voorzien van een kunststof veiligheidsneus en kunststof veiligheidszolen. Hierdoor zijn je voeten goed beschermd, maar zonder in te boeten aan comfort. De binnen voering is ademend en de schoen heeft een uitneembare Memory-Tech foam binnenzool.